Ünlü Oyuncu 3 Milyon Liraya Arsa Satın Aldı

Ünlü Oyuncu 3 Milyon Liraya Arsa Satın Aldı
Arıza Dizisinin sevilen karakteri Ali Rıza’ya hayat veren başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir’de 3 Milyon Liraya 3 Dönümlük Arsa satın aldı.

Ünlülerin pek çoğu son zamanlarda gayrimenkule yatırım yapmaya başladı. Özellikle pandemiyle birlikte pek çok insanın şehrin kalabalığından ve stresinden kaçarak doğayla baş başa kalmaya çalışmasına ünlüler önderlik ediyor. Ünlüler şehrin bunaltıcılığından uzaklaşarak şehirden uzakta doğayla baş başa kalmak için arazi, ev satın almaya başladıkları ve tarımla ilgilenmeye başladıkları dikkatleri çekiyor. Hem bir hobi hem de yatırım amacıyla gerçekleştirilen bu uğraşlar oldukça artmaya başladı. Doğayla baş başa kalmak ve şehirden uzaklaşmak isteyen ünlüler arasına son zamanların başarılı oyuncularından halen Arıza dizisinde Ali Rıza karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş’ta dahil oldu. Ünlü oyuncu oyunculuktan elde ettiği parayla Ege Bölgesinde bulunan İzmir’e bağlı Kösedere Köyü’ne bağlı Boyabağı koyunda 3 dönümlük bir arsa satın aldı. Ünlü oyuncunun bu yatırım için 3 Milyon Lira ödediği iddia edildi.

Ege Denizine Nazır Koyda 3 Dönüm Arsa

Söz dizisiyle gönüllerde taht kuran ve halen Arıza Dizisinde Ali Rıza karakteriyle de bu başarısını taçlandıran usta oyuncu Tolga Sarıtaş kazandığı parayla arsa aldı. İzmir’in Kösedere Köyü’ne bağlı Boyabağı koyunda 3 dönümlük bir arsa alan Tolga Sarıtaş’ın aldığı bu arsaya 3 milyon lira ödediği iddia edildi. Satın alama işlemlerinin halledildiği belirtilirken ünlü oyuncunun bu arsaya bir ev yaptırmayı planladığı öğrenildi. İzmirli ünlü moda tasarımcısı Zeynep Mayruk ile birlikte olduğu iddia edilen Tolga Sarıtaş bu ilişkisini gözlerden uzak yaşıyor. Ünlü oyuncunun aldığı arsanın da İzmir’de olması özellikle manidar bulundu. Ünlü ismin fırsat buldukça bu arazide yaptıracağı evde zaman geçireceği tahmin ediliyor. Ünlü isim magazin basınında ve sosyal medyada çıkan bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama ise henüz yapmadı.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Halen Arıza dizisinde rol alana genç ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncuğa merak salan oyuncu bu alanda eğitimler almıştır. Oyuncu daha sonra dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Rol aldığı ilk önemli yapım Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteridir. Daha sonra pek çok yapımda rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır. Söz, Kötü Çocuk, Güneşin Kızları, Büyük Sürgün Kafkasya, Benim Adım Gültepe, Sen de Gitme, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir geçer Zaman ki ve Bilinmeyen Yaşın Yorgunu’dur.

24-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar