Mehmet Ali Erbil: Vasiyetimi Yazmayı Düşündüm

Mehmet Ali Erbil: Vasiyetimi Yazmayı Düşündüm
Televizyon ve şov dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını ve son durumunu sevenleriyle paylaştı. İşte Mehmet Ali Erbil’in son durumu!

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve ekranların sevimli ve zeki çocuğu olarak bilinen Mehmet Ali Erbil son zamanlarda magazin basını ve sosyal medyada sıklıkla yer alıyor. Ünlü isim iki yıl önce evinde geçirdiği kaza sonrasında aylarca hastanede kalmış ve daha sonra evine gönderilmişti. Kaçış sendromu hastalığı nükseden ünlü isim evinde istirahat ederken aynı zamanda da tedavisine devam ettirmeye devam etti. Uzun bir süre ayağa kalkamayan ve yürüyemeyen ve hatta elini bile kaldıramayan ünlü isim iradesi ve azmi ile sonunda yavaş yavaş da olsa yeniden hayata dönmeye başladı ve eski günlerinin de yakın olduğu müjdesini verdi. Sevenleri tarafından çok yoğun bir şekilde özlenen ve ne durumda olduğu merak edilen Mehmet Ali Erbil yaladıklarını ve planlarını anlattı. İşte Mehmet Ali Erbil’e dair yeni bilgiler ve gelişmeler.

Vasiyetimi Yazmayı Düşündüm

Mehmet Ali Erbil iki yıl önce yaladı kaza sonrası hastanede geçirdiği günlerde yaşadığı bir olayı anlatırken ne durumda olduğunun da resmini çizdi. Ünlü isim açıklamasında “başlarda hastane sürecinde vasiyet yazmayı düşündüm. Sonra bana bir psikolog tavsiye ettiler. O bana dedi ki; ne kimseye bir şey ver, ne sat ne sav. Sen buradan sapasağlam çıkacaksın. Ondan sonra değişti fikrim. Zaten hepsinin hayatını garantilemişim, evlerini almışım. Fazlası zaten ekstra olacak. Benden sonra tufan” ifadelerini kullandı. Ünlü isim şu anki durumuyla ilgili olarak da “insanın başına her şey gelebiliyor bu dünyada. Böyle bakıyorum. Sebat ediyorum, şükrediyorum. Bu hale gelmem bile bir mucize. Sadece elimi oynatabileyim diye dua ediyordum. Şimdi tek başıma ayağa kalkabiliyorum, dört beş adım atıyorum. Dualar çok önemli tabi. Çok sevgi ve dua biriktirmişiz. İyilik yap denize at demişler ya. O dualara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ekrana Dönecek mi?

Televizyonların en başarılı isimlerinden olan ve rol aldığı diziler ya da programlarda oldukça başarılı olan ve seyirci tarafından çok sevilen Mehmet Ali Erbil ekrana dönemiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ünlü isim “çok teklif de geliyor ama henüz hissetmiyorum. Bakalım, ilerleyen zamanlarda o da olur inşallah” cevabını verdi. Ünlü isim özel hayatıyla, aşık olma ihtimaliyle ilgili bir soruya da “yok gibi görünüyor. Yeterince deneyimim var, her şeyi tattım. Yeterince ders aldım, ders verdim. Hiç öyle sosyal medyadan flört edeyim kafasında da değilim. Sıkılmışım demek ki” ifadelerini kullandı.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar