TRT 1 Ekranlarında Yayınlanacak Teşkilat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

TRT 1 Ekranlarında Yayınlanacak Teşkilat Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
TRT 1 ekranlarında yeni başlayacak olan ve daha şimdiden büyük ses getiren Teşkilat adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Dizi 7 Mart Pazar akşamı 1. Bölümüyle ekranlarda olacak.

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki hafta yeni bir dizi seyirciyle buluşuyor. Hakkında birçok yazılar yazılan ve üzerinde uzun zamandır çalışılan Teşkilat adlı dizi önümüzdeki haftadan itibaren seyirciyle buluşacak. Tims&B Productions tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in rol aldığı Teşkilat dizisinin adı konusunda uzun bir süre belli olmamış ve en sonunda Ankara isminde karar kılınmıştı. Ancak TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlanan tanıtımlarda dizinin adının tekrar Teşkilat olduğu ve bu haliyle yayına gireceği öğrenildi. Oldukça aksiyonlu ve gerilimli bir dizi olacağı daha şimdiden belli olan teşkilat’ın TRT’nin diğer dizileri gibi reytinglerde iddialı olduğu ve yayınlanacağı Pazar akşamlarında gün birinciliğine oynayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Seyircinin de uzun süredir heyecanla beklediği Teşkilat’ın yayınlanan fragmanları da oldukça beğenildi ve dikkat çekti.

Teşkilat 7 Mart Pazar Akşamı TRT 1’de

TRT 1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayacak olan ve MİT’te bir ekibin hikayesini ele alacak olan ve aksiyon, gerilim, casusluk ve aşk temalarının işleneceği Teşkilat Dizisinin yayın tarihi belli oldu. uzun süredir hazırlıkları süren dizinin ilk bölümünün önümüzdeki hafta 7 Mart Pazar günü ekranlara geleceği yayınlanan fragmanlardan öğrenildi. Oldukça iddialı bir fragmanla seyirciye duyurulan yayın tarihi daha şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı. Çekimleri Ankara’da gerçekleştirilen ve bir anlamda MİT’in kapalı kapıları arkasında nelerin yaşandığını seyirciye aktaracak olan teşkilat dizisi Pazar akşamları ekrana gelecek. Yayınlanan fragmanda oldukça iddialı cümleler sarf edilirken bunlardan en dikkat çekeni ise “Devlet Sırrı namustur” sözleri oldu. Fragman seyirci ve dizi sektöründe söz sahibi kişilerce oldukça beğenilirken iddialı dizinin ilk bölümünde bir uçak kazası ve peşinden SİHA ve İHA’larla yapılan operasyon oldukça beğenildi.

Teşkilat Dizisi Konusu Ne?

TRT 1 ekranlarında 7 Mart Pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelecek ve MİT’i konu alacak olan Teşkilat dizisi seyirci tarafından heyecanla ve merakla bekleniyor. Bir dizide ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı’nın deneyimleri, çalışmaları senaryoya aktarılarak seyirciye sunulurken dizi özellikle adı sanı bilinmeyen kahramanlara dem vuracak. Vatanları ve milletleri için aslında yaşarken ölmeyi seçen bu vatanseverlerin ülkeleri için nelerden vazgeçtikleri ve nelerle mücadele ettikleri anlatılacak. Teşkilat dizisinde ayrıca MİT’in yeni yapılan ve kale olarak adlandırılan ve sır gibi saklanan yerleşkesinden de görüntüler yer alacak ve yine MİT’in teknolojiyi nasıl kullandığı dizi aracılığı ile anlatılacak. Dizide yabancı istihbarat servislerinin operasyonuna uğrayan Ankara’daki Siha fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Bunun üzerine MİT bünyesinde çok gizli bir ekip kurulur ve saldırının arkasındaki güçler tespit edilmeye çalışılır.

27-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar