Mehmet Ali Erbil'den menajerine büyük jest!

Mehmet Ali Erbil'den menajerine büyük jest!
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den menajerine büyük jest. Mehmet Ali Erbil menajeri ve dostu Steylo Pipis'e bakın ne hediye etti?

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil son yıllarda yakalandığı hastalığıyla gündeme geliyordu. M. Ali Erbil bu kez zor zamanlarda da desteğini esirgemeyen menajeri ve dostu Steylo Pipis'e yaptığı jestle gündemde. Ünlü sunucu ve komedyen Mehmet Ali Erbil menajeri Pipis'e ev aldı. Kaçış sendromu yaşayan Erbil, geçirdiği zor dönemlerde de her zaman yanında olan Steylo Pipis'e ev hediye etti. Pipis Erbil'in ev hediyesine teşekkürü sosyal medya hesabından yaptı. Pipis Erbil'le beraber olduğu fotoğrafını paylaşarak "Allah seni başımızdan hiç eksik etmesin" dedi.

Steylo Pipis'ten Mehmet Ali Erbil'e duygu dolu teşekkür

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil yakalandığı kaçış sendromu hastalığı nedeniyle çok zor günler yaşadı. Sık sık ağırlaşan Erbil uzun süre hastanede tedavi gördü. Evden çıkamayan Mehmet Ali Erbil bu zorlu süreçte yanında olan menajerine büyük bir jest yaptı ve bir ev hediye etti. Aldığı hediyeyi sosyal medya hesabından paylaşan Steylo Pipis Mehmet Ali Erbil'e duygu dolu sözlerle teşekkür etti. Pipis, "Herkesin hayatında kalbi ve varlığıyla büyük değer yaratan biri vardır. Yıllardır beraber olduğumuz, birlikte kah güldüğümüz kah ağladığımız uzun çok uzun yol arkadaşım. Ketom bu zor zamanda bana bir ev hediye ederek beni tekrar çok özel hissettirdi. Yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın. Allah seni başımızdan hiç eksik etmesin" sözlerini paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'den menajerine büyük hediye

Ünlü showmen ve sunucu Mehmet Ali Erbil yıllardır beraber çalıştığı dostu ve menajeri Steylo Pipis'e yaptığı jestle gündemde. Yakalandığı hastalığı öncesinde ve sonrasında kendisini yalnız bırakmayan dostuna ev alan Erbil duygulandırdı. Menajeri Pipis'in teşekkür mesajını kendi Instagram hesabından paylaşan Erbil, "Hayat paylaşınca güzel Ketom" notunu yazdı. Ünlü sunucunu Erbil'in paylaşımına da çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı. Mehmet Ali Erbil geçen günlerde Seda Sayan'ın Kuruçeşme Açık Hava konserinde sahneye çıkmıştı. Erbil sağlık durumu iyiye gidiyor.

19-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar