Mehmet Ali Erbil’den sevenlerine mesaj var

Mehmet Ali Erbil’den sevenlerine mesaj var
Kaçış Sendromu hastalığıyla boğuşan ünlü komedyen umut veren bir tedaviye başlayacak. Tedaviden önce değişime giden sanatçı, zorlu süreç için bakın hayranlarından ne istedi?

Yılan hikayesine dönen tedavisinin ardından sağlığına kavuşacağı günü bekleyen Mehmet Ali Erbil, sevenlerine mesaj yolladı. Dünyada sadece birkaç kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığıyla boğuşan ünlü komedyen umut veren bir tedaviye başlayacak. Tedaviden önce değişime giden sanatçı, zorlu süreç için bakın hayranlarından ne istedi? Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil’den sevenlerine mesaj var

Çok az kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi göreceğini duyurdu. Herkesin umutla ve endişeyle tedavisini merak ettiği ünlü komedyen tedavi öncesinde sevenlerine mesaj yolladı.

Dualarınız için sonsuz teşekkürler

Daha önceki bir mesajında dualarınızı hissediyorum, bana moral oluyor diyen Mehmet Ali Erbil umut dolu bir tedaviye kök hücre ameliyatına hazırlanıyor. Tedavi arefesinde saçlarını tıraş ettirerek bambaşka bir kimliğe bürünen Mehmet Ali Erbil’in son değişimi hayranlarından büyük destek aldı. . Yeni haliyle sevenlerinin karşısına çıkan Erbil, heyecanını kendisini merak edenlerle paylaştı. Ünlü komedyen “iyiyim çok Şükür, dualarınız için sonsuz teşekkürler” notuyla sevenlerinden dua istedi. Biz de usta oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

1957 İstanbul doğumlu oyuncu, Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nü yatılı olarak okudu. Hocası Cüneyt Gökçer tarafından Küheylan oyununda oynatılan Erbil, En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazanır ki henüz 17 yaşındadır. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başlayan Mehmet Ali Erbil, İzzet Öz sayesinde sunucu ve şovmen olarak TRT'de çalışmaya başladı. Ona asıl şöhreti getiren yapım, Kanal D'de uzun yıllar yayınlanan "Çarkıfelek" programı oldu. Hababam Serisinde de göre yapan Erbil, sunucu, seslendirme ve oyuncu olarak televizyonlarda boy gösterdi.

Rol aldığı bazı yapımlar

Polis Akademisi Alaturka (haşmet) (Sinema Filmi)

Sevimli Hayvanlar (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

Çizmeli Kedi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

Maskeli Beşler: Kıbrıs (Rocky Selim) (Sinema Filmi)

Aşkım Aşkım (Şener) (TV Dizisi) (13 Bölüm)

Emret Komutanım: Şah Mat (Karpov) (Sinema Filmi)

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Zaldabar / Kartal Kaptan) (Sinema Filmi)

Keloğlan Kara Prens'e Karşı (Keloğlan) (Sinema Filmi)

Hababam Sınıfı 3,5 (Deli Bedri) (Sinema Filmi)

Şrek 2 (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)

Hababam Sınıfı Askerde (Bedri Binbaşı) (Sinema Filmi)

En Son Babalar Duyar (Semih ) (TV Dizisi)

Hemşo (Yaşar) (Sinema Filmi)

Kahpe Bizans (İlletyus) (Sinema Filmi)

Tatlı Kaçıklar (Rafet) (TV Dizisi)

19-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar