Mehmet Ali Erbilden yıllar sonra gelen itirf

Mehmet Ali Erbilden yıllar sonra gelen itirf
Yıllar sonra hastalığını yenerek ekranlara geri dönen usta şovmen Mehmet Ali Erbil zaman zaman yaptığı çıkışlarla herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Uzun süredir boğuştuğu kaçış sendromu hastalığından iyileşerek ekranlara geri dönen Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen itiraf, sevenlerini şaşırttı. Paylaş benimle programında Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularına samimi cevap veren Mehmet Ali'nin itirafı merak ediliyor. İşte usta şovmen Mehmet Ali Erbil'in samimi cevaplarının yer aldığı röportaj  haberimizde. Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen itiraf! 

Yıllar sonra hastalığını yenerek ekranlara geri dönen usta şovmen Mehmet Ali Erbil zaman zaman yaptığı çıkışlarla herkesi şaşırtmayı seviyor. Usta sunucu 'Paylaş Benimle' programına konuk olarak Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtladı. Evliliklerini ve çocuklarını anlatırken duygusallaşan Erbil, ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile ilgili itirafıyla sevenlerini şok etti.

Muhsine ile çok zengin oldukları için evlendim

Annesi ve babası boşanan Mehmet Ali Erbil, teyzesine sığınır ve 14 yaşında üvey babasının zoruyla yatılı okula kayıt olur. Okul yıllarında tiyatroyla ilgilenen ve sınavları kazanan Mehmet Ali Erbil, Ankara’da tiyatro oyunculuğuna adım atar. 1980 yılında ilk evliliği olan Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile nikah masasına oturan usta şovmen ilk evliliğini niçin yaptığını şu cümlelerle anlattı: "O yıllar şu sözlerle anlatan ünlü komedyen, ‘Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime ‘tamam turnayı vurdun’ dedim. Ben o zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler. Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı.  Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah’tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu Muhsine ilk eşim hayatımın her döneminde her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Ben mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir… Ben kaç para kira alırım kimse bilmez sadece Muhsine bilir! Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence… Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti." 

31-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar