Mehmet Ali Erbil’e bir şok suçlama daha!

Mehmet Ali Erbil’e bir şok suçlama daha!
Geçmişi kirli notunu paylaşarak tartışmanın fitilini ateşleyen Tolga Yüce, “Paylaşımı bana Erbil yaptırdı” diyerek küllenen tartışmayı yeniden alevlendirdi.

Seda Sayan ile yaşadığı polemiğin şokunu yeni yeni atlatan Mehmet Ali Erbil’e bir şok suçlama daha geldi. Ünlü şovmen bir yandan kaçış sendromuyla boğuşurken bir yandan suçlamalarla zor duruma düştü. Hayranları ünlü şovmene atılan suçlamayı ve onun verdiği tepkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Mehmet Ali Erbil’e bir şok suçlama daha!

Geçtiğimiz günlerde paylaşım yaparak Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan’ın arasının bozulmasına neden olan Tolga Yüce’den çarpıcı itiraflar geldi. Geçmişi kirli notunu paylaşarak tartışmanın fitilini ateşleyen Tolga Yüce,  “Paylaşımı bana Erbil yaptırdı” diyerek küllenen tartışmayı yeniden alevlendirdi. Hızını alamayan Tolga Yüce, “Seda Hanım'la ilgili bana attığı ses kayıtlarını açıklamak zorunda kalırsam Sayın Erbil'le hiçbir dostluğu kalmaz” ifadelerini kullanarak ikili arasındaki tartışmanın kolay kolay bitmeyeceğinin de işaretini verdi.

Açıklarsam dostlukları kalmaz

Geçmişi kirli, mesajını paylaşarak Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil’i birbirine düşüren Tolga Yüce günler sonra olayın detaylarını paylaştı.  Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dolayın iç yüzünü şöyle anlattı: “O paylaşımı bana Mehmet Ali Erbil yaptırdı. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım. Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım. Kendisi de benden alıp paylaştı. Ama ben yazıların hedefinde Seda Sayan olduğunu bilmiyordum."

Tolga Yüce’nin bu son paylaşımına henüz Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil’den bir tepki gelmedi. Canlitv olarak taraflardan konuyla ilgili bir açıklama geldiğinde takipçilerimizle paylaşacağız.

Aslında Ne Olmuştu?

Çok iyi dost olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan, geçtiğimiz hafta Tolga Yüce’nin bir paylaşımı yüzünden neredeyse mahkemelik olmuştu. Tolga Yüce'nin, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar" sözünü Instagram hesabından paylaşan Erbil’e S-yakın dostu seda Sayan tepki göstermiş ve evindeki hizmetçiye tecavüz ettiğini ileri sürmüştü. Araya giren dostları sayesinde birbirinden özür dileyen ikili yanlış anlaşıldıklarını söyleyerek barışmışlardı.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar