Pelin Öztekin babası hakkındaki çirkin mesajı ifşa etti

Pelin Öztekin babası hakkındaki çirkin mesajı ifşa etti
Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, bir takipçiden gelen babası hakkındaki çirkin mesajı ifşa etti.

Seksenler dizisindeki Fehmi karakteriyle gönüllerde taht kuran Rasim Öztekin’in ismi bu kez çirkin bir ifşa ile anıldı. Sevenlerini çok üzen bu çirkin mesajı oyuncunun kızı Pelin Öztekin ifşa etti. Rasim Öztekin hayranları usta oyuncu hakkında çıkan ifşayı ve kızının verdiği tepkiyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Pelin Öztekin babası hakkındaki çirkin mesajı ifşa etti

Rasim Öztekin Türk tuluat tiyatrosunun son Dümbüllüsü idi. Ferhan Şensoy’dan aldığı Kavuk’u şanla şerefle taşımış ve ölümünden birkaç ay önce Şevket Çoruh’a devretmişti. Yer aldığı nostaljik dizi Seksenlerdeki Fehmi karakteriyle adını unutulmazlar arasına yazdıran usta oyuncu 8 Mart 2021'de kalp krizi geçirerek aramızdan ayrıldı. Kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, babası hakkında gelen çirkin mesaja çok ser tepki göstererek sosyal medya hesabından ifşa etti.

Sen Kimsin Embesil!

Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, bir takipçiden gelen mesaj yüzünden çileden çıktı. Twitter hesabına gelen babası hakkındaki çirkin mesajı ifşa eden Pelin Öztekin olaya tepki gösterdi ve şu kendini bilmez kullanıcıya, 'Peki sen kimsin embesil!' şeklinde karşılık verdi.

Aslında ne olmuştu?

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu 8 Mart kadınlar Gününde aramızdan ayrılarak darı bekaya irtihal eden Rasim Öztekin, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Oyuncunun kızı Pelin Öztekin, o dönem yaşananları şu cümlelerle özetledi: "Önce kalp rahatsızlığı geçirdiğini duyduk. Sonra iyileştiği söylendi... Aslında durumu kötünün iyisiydi. Yaşadığı kalp durmasıydı. Ardından kalbin kasmasını sağlayan bir alet takıldı. Tıkalı olan damarına anjiyo yapıldı. O sırada tepki verdi ama sonrasında iyiye gitmek yerine kötüye gitmeye başladı. Ve kaybettik."

Buraya kadar her şey normaldi. Ta ki bir kendini bilmezin attığı mesaj gelene kadar. Babasının ölümünden sonra yeni yeni toparlandığı görülen oyuncu Pelin Öztekin, Twitter'dan kendisine gelen o mesaja önce inanmak istemedi. Sonra da bu çirkin mesajı paylaşarak herkesin görmesini sağladı. Tanka kafa atan adam rumuzuyla “Geberen Rasim'in şişko kızı mısın sen?" mesajını atan serseriye Pelin Öztekin de gereken cevabı verdi. “Sen de kimsin embesil!” diyerek tepki veren Pelin Öztekin tüm sevenlerinin yüzünü güldürdü. Canlitv olarak bu kendini bilmez takipçinin tüm Türkiye’den özür dilemesini bekliyoruz.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar