Özlem Yıldız’ın Oğlu Mezun Oldu

Özlem Yıldız’ın Oğlu Mezun Oldu
Ünlü televizyon sunucusu Özlem Yıldız’ın boşandığı eşinden olan oğlu Demir Serter bugün ortaokuldan mezun oldu. Özlem Yıldız bu mutlu anı paylaştı.

Bu günlerde okul çağındaki çocukları büyük bir heyecan sarmış durumda. Her ne kadar pandemi dolayısıyla doya doya okula gitme, okulda eğitim, öğretim görme ve arkadaşlarıyla olma şansını bulamamış olsalar da her zaman karne ve diploma heyecanı başkadır. Bugünlerde yaz tatiline girecek okullarda öğrenim gören öğrenciler ve ailelerini de tam bu türden bir heyecan sarmış durumda. Ünlü olsun olmasın, her öğrenci ve her veli bugünleri heyecanla karışık bir telaş ve mutlulukla yaşıyor. Karneler ve diplomalar veriliyor ve heyecan had safhada yaşanıyor. Bu heyecanı yaşanlardan biride ünlü televizyoncu ve sunucu Özlem Yıldız ile eski eşi Sinan Serte oldu. Özlem Yıldız ve eski eşi Sinan Serter’in oğulları Demir Serter ortaokuldan mezun oldu ve diploma ve karnesini aldı. Bu büyük heyecanı oğlu ile yaşayan Özlem Yıldız duygularını ve heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ortaokuldan Mezun Oldu

Ünlü sunucu ve boşandığı eşi Sinan Serter’in oğulları Demir bu sene ortaokuldan mezun olarak bir devri daha kapattı. Demir Serter bu eğitim öğretim sonunda Ortaokuldan mezun olarak liseye başlamak için ilk adımı attı. Özlem Yıldız bu mutlu günde oğlu Demir Serter’i yalnız bırakmadı ve heyecanını onunla birlikte doyasıya yaşadı. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından bu mutlu anını paylaştı ve paylaşımında “gözyaşım pıt. Sen ne zaman büyüdün küçük adamım? Nereden başlasam, nasıl tarif etsem bilemediğim bir duygu bu. Hem ağlayıp hem gurur duymak hem de çok mutlu olmak! Canım oğlum nice diplomalara” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın ardından pek çok seveni ünlü sunucu ve oğlu Demir Serter’i tebrik mesajları ve beğenilere boğdu. Birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Özlem Yıldız’ı bu mutlu gününde bizde tebrik ediyor ve daha nice diplomalara diyoruz.

Hayvan Ticaretine Başladı

Bir zamanlar sunucu Özlem Yıldız’la evli olan ancak daha sonra boşanan Sinan Serter’le ilgili geçtiğimiz günlerde bir haber çıkmış ve Sinan Serter’in sosyal medya hesabı aracılığı ile evcil hayvan satışı yaptığı iddia edilmişti. Hesabı üzerinden evcil hayvanları satan Sinan Serter için pek çok ünlü tepkisini dile getirmişti.

30-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar