Mehmet Ali Erbil’e Emel Sayın’dan Cevap Geldi

Mehmet Ali Erbil’e Emel Sayın’dan Cevap Geldi
Magazin basını son günlerde Mehmet Ali Erbil’in yaptığı açıklamaları konuşuyor. Ünlü ismin Emel Sayın’la üç ay aşk yaşadım açıklamasına Emel Sayın’dan cevap geldi.

Magazin basını yine bir olayı gündemine taşıdı ve hedef kitlesine iletti. Sık sık ünlü isimlerin açıklamaları ve itiraflarıyla okuyucunun karşınsa çıkan magazin basını ve internet siteleri yine bir itirafı ve açıklamayı gündeme taşıdı ve ilk sıralara kadar yükseltti. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalındaki bir magazin programına bağlanan ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil açıklamalarda bulunmuş ve ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın’la üç ay aşk yaşadığını ifade etmişti. Bunun üzerine magazin basını bu açıklamayı gündeme taşıyarak ilk sıralara kadar yükseltti. Bu açıklamayla yine gündemde olmayı başaran Mehmet Ali Erbil’e ise ünlü isim Emel Sayın’dan cevap gecikmedi.

Ben Ona Sorarım

Magazin basınının en popüler isimlerinden olan ve sık sık gündemde yer alan ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil bir kez daha gündemde ilk sıralarda yer aldı. Ünlü isim geçtiğimiz gün Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programda bir itirafta bulundu. Mehmet Ali Erbil açıklamasında “çok sevdiğim hala görüştüğüm her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum. Emel Sayın’la 3 ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı. Hiç kaybetmediğim birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. Aşkım Aşkım dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar karşısında ünlü isim Emel Sayın açıklama yaptı. Bir gazeteye verdiği röportajda soruları cevaplandıran Emel Sayın bu konuyla ilgili sorulan soruya “Ben Mehmet Ali’ye sorarım. Ne oldu Mehmet Ali’ye son zamanlarda tuhaf açıklamalar yapıyor. Önce onunla konuşayım ben” ifadelerini kullandı.

Sahneleri Özledim

Ünlü isim Emel Sayın ayrıca son projelerinden ve sahneleri özlediğini de belirtti. Emel Sayın konuyla ilgili olarak “bir sürü proje var. Sürekli toplantı halindeyiz. Biraz çektim kendimi geriye. Ortamın tatsızlığı da vardı. O yüzden, keyfim yoktu, gönlüm istemedi. Biraz çekilmek istedim. Ben de özlediğim için başlayacağız yine konserlere” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından ünlü isim Mehmet Ali Erbil’in ne cevap vereceği bu konunun daha ne kadar gündemde kalacağı ise merak edilmeye başlandı.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar