Ünlü Oyuncular Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Evlendi

Ünlü Oyuncular Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Evlendi
6 yıl önce rol aldıkları dizide aşık olan ve uzun yıllardır bu aşkı yaşayan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel evlenmeye karar verdi.

Ünlü iki oyuncunun evleneceği haberleri magazin dünyasına bomba gibi düştü. Daha önce aynı dizide rol alan ikili o diziden itibaren aşk yaşıyorlar. Başarılı ve güzel oyuncu Özge Gürel ile halen Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisinde rol alan başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu’nun evlenecekleri haberi bir anda gündemin ön sıralarında yerini alırken ikilinin sevenleri bu haber karşısında mutluluklarını gizlemedi. Çiftin sevenleri ve takipçileri sosyal medya hesaplarından çifte binlerce tebrik mesajları gönderdi. Yaklaşık altı yıldır birlikte olan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun evlenmeye karar vermelerinin çiftin iki ay önce çıktıkları Amerika atilinde netleştiği ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu’nun evlenme teklifine evet diyen Özge Gürel’e Serkan Çayoğlu’nun taktığı yüzüğün ise adeta bir servet değerinde olduğu öğrenildi.

Özel Tasarım Yüzük

Ünlü oyuncular Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlenmeye karar verdi. Yaklaşık altı yıldır birlikte olan çift son olarak Amerika’da 2 ay önce birlikte tatil yapmışlardı. Çiftin bu tatil sırasında evlenmeye karar verdikleri öğrenildi. Yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlayan çiftin evlenecekleri kararını saklamaya çalıştıkları öğrenildi. Amerika tatili sırasında Özge Gürel’e evlenme teklif eden Serkan Çayoğlu’nun Özge Gürel’e özel tasarım pırlanta yüzük taktığı iddia edildi. Serkan Çayoğlu’nun taktığı özel tasarım pırlanta yüzüğün fiyatının ise 370 Bin Lira değerinde olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte paylaşım yapan çiftin şimdiden nikah hazırlıklarına başladıkları ve projelerin bitimiyle birlikte nikah tarihini netleştirecekleri öğrenildi.

Özge Gürel Kimdir?

Genç ve başarılı oyuncu Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü kazanan oyuncu bu bölümü yarıda bırakarak oyunculuğa yönelmiştir. Bunun için gerekli eğitimleri alan güzel oyuncu ilk deneyimini Kızım Nerede adlı diziyle yaşamıştır. Daha sonra pek çok yapımda rol alan Özge Gürel’in rol aldığı yapımlar arasında, Bizum Hoca, Organik Aşk, İlk Öpücük, Börü, Annem, Kar Kırmızı, Kızım Nerede, Ve İnsan Aldandı, Huzur Sokağı, Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi, Muhteşem İkili ve Bay yanlış bulunmaktadır.

01-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar