Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil Aldatma İddalarını Yargıya Taşıdı!

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil Aldatma İddalarını Yargıya Taşıdı!
Yusuf Yosi Özlevi sosyal medya fenomeni eşi Cancu Miasu Özlevi’yi Yasmin Erbil ile aldattığı iddalarına, Yasmin Erbil’den tepki gecikmedi, Yasmin Erbil olayı yargıya taşıdı.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in adı yasak aşk iddiasına karıştı. Sosyal medya fenomeni Cansu Miasu Özlevi, eşi Yusuf Yosi Özlevi’nin kendisini 3 kadınla aldattığını hatta bunlardan birinin ünlü bir ailenin oyuncu kızı olduğunu söyledi. Söylemezsem Olmaz programında fenomenin bahsettiği kadınlardan birinin Yasmin Erbil olduğu ileri sürüldü. Yasmin Erbil ise bu iddaları yalanladı ve yargıya taşıdı. İşte olayla ilgili detaylar…

Yasmin Erbil Hakkında Çıkan İddalar

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil hakkında çıkan iddalar  magazin gündemine bomba gibi düştü.
Beyaz Tv’de Seren Serengil ve sivri dilli yorumcu Bircan Bali ve Arto’nun yorumlarıyla haftaiçi her sabah yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programı, Yasmin Erbil için, ünlü influencer ile evli olan bir tekstilciyle sevgili iddiasında bulundu.


İnstagram paylaşımlarıyla tanınan Cansu Nur Çufalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Yusuf Yosi Özlevi’nin kendisini ünlü bir oyuncu ile aldattığını iddia etti.  

‘’Neden olan kişiler, sizin bir tane değil, üç tane olduğunuzu öğrendim. İsminizi açıklamayacağım, korkmayın ama mahkemeye çağırılacaksınız. (Bir tanesi de ünlü, o baya korkmuş olabilir, rezillik çünkü)’’ dedi.

Ünlü fenomen Cansu Miasu Özlevi, Sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını yaktığı anları paylaştı.

Yasmin Erbil’den Yanıt: Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı?

Yasmin Erbil, tepkisini sosyal medyadan ‘’İnsanları yapmadığı şeylerle böyle suçlayamazsınız. Adımı da lekelemeye çalışamazsınız. Şaka mısınız siz? Ünlü olmak için insanlara iftira atmak 90’larda kalmadı mı? Reyting için yapmadığı yok zaten milletin’’ sözleriyle dile getirdi.

Yasmin Erbil’in Avukatı Olayla İlgili Yasal Sürecin Başlatıldığını Duyurdu

Yasmin Erbil’in avukatı Murat Teber ‘’Bir TV programında müvekkilim Yasmin Erbil hakkında yalan, iğrenç ve insanlık onuru ile bağdaşmayacak şekilde asılsız ithamlar içeren ifadeler kullanılmıştır. Müvekkilim söz konusu kişileri hiçbir surette tanımamaktadır. Bu yalan ve çirkin ifadeleri kullanan muhatap hakkında tüm hukuki süreçler başlatılmıştır’’ dedi.

CANSU NUR ÇUFALI KİMDİR?

25 yaşında olan Cansu Nur Çufal, aslen Rizeli olup İstanbul’da yaşamaktadır. Cansu Nur Çufal Turizm sektöründe çalışmaktadır.
İletişim Fakültesi mezunu olan ve Televizyon Sinema okuyan Cansu Nur Çufalı daha önce oyunculuk yapmıştır. Çufalı ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasına katılmıştır.

18-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar