Survivor All Star 4. Bölüm İzle (18 Ocak Salı)

Survivor All Star 4. Bölüm İzle (18 Ocak Salı)
Survivor All Star 4. Bölüm İzle; Tv 8’de yayınlanan ve bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022’nin 4. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor All Star 4. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yeni sezonuyla yayınlanmaya başlayan fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin 4. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Henüz yayınlanmaya yeni başlamasına rağmen adeta ortalığı kasıp kavuran ve reytinglerin dengesini bozan Survivor All Star yayınlanan ilk üç bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacılarla ünlüler ve gönüllüler olarak yarışan adaylar adadan elenmemek ve yarışmanın sonuna kadar rekabetin içinde kalmak için çalışıyorlar. Bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan yarışmada ise adaya kavgalar ve sakatlıklar hakim oluyor. Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

SURVİVOR ALL STAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Sezona hızlı başlayan ve Tv 8’in klasiklerinden biri olan Survivor bu sezon All Star formatıyla ekrana geliyor. Daha önce yarışmada yer almış ve başarı elde etmiş yarışmacıların bir kez daha kıran kırana bir rekabetin içine girdiği yarışmada son bölümde hırs ve gerilim adaya damgasını vurdu. Yarışmada eleme adayı olarak potaya giren ilk iki aday Birsen ve Sercan’a ek olarak Gizem’de eleme potasına girdi. Her an daha da gerilen yarışma programı şimdiden seyirciyi ekrana bağlamayı başardı.

Survivr All Star 4. Bölümde (18 Ocak Salı) Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarında yeni sezona başlayalı henüz 3 bölüm olan ve bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor All Star 2022’nin bu akşam yayınlanacak bölümünde hırs, tutku ve sakatlıklar adaya Eğemen oluyor. Kazanmak için her şeyi yapan yarışmacılar dokunulmazlığı elde edebilmek için ellerinden geleni yaparken beklenmeyen bir kaza sonrası Evrim sakatlık geçiyor. Sakatlanan Evrim’in acı feryatları tüm adayı sararken arkadaşları ise ona yardım etmek için koşuyorlar. Büyük bir mücadelenin sergilendiği yarışmada adaylar kendi takımlarına dokunulmazlık kazandırmak için ellerinden geleni yaparken öbür taraftan adayların psikolojik durumları da gerilmeye başlandı. Yasin’in sinirli ve agresif tavırlarının ön plana çıktığı yarışmanın dördüncü bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarına seyirciyle buluşuyor.

18-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar