Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl?
Bir süredir hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızından güzel haber geldi. Alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Yasmin Erbil babası için neler dedi?

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 23 yaşındaki Yasmin Erbil babasının sağlık durumuyla ilgili sorulara sevindirici cevaplar verdi.

KIZI YASMİN ERBİL'DEN GÜZEL HABER

Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırması sonucu hastaneye yatan ve tedavisi yaklaşık 5 aydır devam eden ünlü oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil'in durumu giderek düzeliyor. Babasının durumunun eskisinden daha iyi olduğunu söyleyen Yasmin Erbil gazetecilere "Mesela bugün ilk defa tantuni yedi" dedi. Mehmet Ali Erbil'e daha önceleri özel sıvı gıda takviyesi yapılıyordu.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Takma adı Mali olan ünlü şovmen, tiyatrocu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil 8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in oğludur. 1970 yılında 13 yaşında iken Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne yatılı olarak girmiştir. Daha 17 yaşındayken Devlet tiyatrosunda En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazanmıştır. Mezun olduktan sonra burada çalışmaya devam etmiş ve başrol seçildiği Küheylan ve daha birçok oyunda yer almıştır. İstanbul'dan müzikal teklifleri almış ve İzzet Öz ile birlikte televizyon dünyasına girmeye başlamıştır. Mehmet Ali Erbil deyince aklımıza gelen Çarkıfelek programının sunuculuğuyla ve Tatlı Kaçıklar dizisiyle ekran hayatında parlamıştır. Hababam Sınıfı ve Maskeli Beşler film serileriyle beyazperdede kendini göstermiştir.

Dublaj deneyimi de olan Erbil ünlü animasyon filmi Shrek'te Shrek karakterini seslendirmiştir. 1980 yılında ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapmış 1982 yılında Sezin Erbil adında bir kızları olmuştur. Daha sonra 1989 yılında evlendiği Nergis Kumbasar'dan 1995 yılında Yasmin Erbil adında başka bir kızı daha olmuştur. Daha sonra Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun ile evliliğinden Ali Sadi Erbil (d. 2006) adında bir erkek çocuğu olmuştur.

10-03-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar