Melis Aslı Pamuk yeni dizi hazırlıklarına başladı!

Melis Aslı Pamuk yeni dizi hazırlıklarına başladı!
Melis Aslı Pamuk, yeni bir projenin heyecanını hayranlarıyla paylaştı. Çarpışma dizisinden sonra dinlenmeye çekilen oyuncunun yeni projesi nedir, ne zaman başlayacak?

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Melis Aslı Pamuk görev alacağı yeni dizi hazırlıklarına başladı. 9 aydır hiçbir projede görev almayan Melis Aslı Pamuk, yeni bir projenin heyecanını hayranlarıyla paylaştı. Çarpışma dizisinden sonra dinlenmeye çekilen oyuncunun yeni projesi nedir, ne zaman başlayacak? Şimdi detaylar

Melis Aslı Pamuk yeni dizi hazırlıklarına başladı!

Show Tv’de yayınlanan Çarpışma dizisinden sonra ortalıkta görünmeyen Melis Aslı Pamuk, yaklaşık 9 ay ekranlardan uzak kaldıktan sonra bomba gibi biir diziyle kaldığı yerden devam edecek.  Nişantaşı’nda bir arkadaşıyla yemek yerken canlitv muhabirlerince görüntülenen Melis Aslı Pamuk tüm içtenliğiyle mikrofonlarımıza konuştu. Vatandaşı olduğu Hollanda’dan bir süre önce dönen ve yakın zamanda başlayacak dizi projesi için istanbul’a gelen güzel oyuncu yeni proje için heyecanını gizleyemedi. Yeni başlayacak olan dizi projesini sorduğumuz Melis Aslı Pamuk ser verip sır vermedi. Güzel oyuncu takipçilerimiz için şunları söyledi :”Yakın zamanda açıklanacaktır. Benim açıklamam doğru olmaz.”

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

1991 Hollanda doğumlu oyuncu aslen İskendurun'ludur. Hollanda vatandaşı olan Melis, 14 yaşında modelliğe başladı. Miss Turkey'de birinci olunca sahnelerin ve podyumların aranan ismi oldu. Türkçe, İngilizce, Flemenkçe, Almanca ve Fransızca bilen oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı. 2011 yılında yapılan Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması’nda birinci seçilen Melis Pamuk, ülkesini Miss Universede (Kâinat Güzellik Yarışması) temsil etti Türkçe, İngilizce, Felemenkçe, Almanca ve Fransızca bilen oyuncu Hollanda’da başladığı Psikoloji eğitimini yarıda bıraktı. Bir dönem Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri alan güzel oyuncu “Yer Gök Aşk” adlı diziyle kariyerine başladı. Yer aldığı Kara Sevda dizisindeki performansıyla Pantene Altın Kelebek Ödülü ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ünvanına layık görüldü. 2012 yılında "G.D.O. Karakedi" adlı filmle sinema sektöründe ben de varım diyen genç oyuncu ara vermeden dizi ve filmlerde boy gösterdi. Uzunca bir süre dizilerde rol almayan Melis Pamuk’un yeni dizisi belli olur olmaz takipçilerimizi bilgilendireceğiz.

Rol aldığı yapımlar:

2015 - Kara Sevda (Asu) (TV Dizisi)

2014 - Ulan İstanbul (Zeynep) (TV Dizisi)

2014 - Her Sevda Bir Veda (Azade) (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Ayşe) (TV Dizisi)

2012 - G.D.O. Karakedi (Elmas) (Sinema Filmi)

2012 - 2013 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

2004 - Dat zit wel snor (Sinema Filmi)

24-01-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar