Melisa Aslı Pamuk Yeni Dizisi Ego'yu Anlattı

Melisa Aslı Pamuk Yeni Dizisi Ego'yu Anlattı
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ekrana gelen EGO’nun başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk karakterini ve diziyi anlattı.

5 Şubat Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri süren Erkeğe Güven olmaz (EGO) dizisi seyirci tarafından heyecanla karşılandı. Fox Tv’nin yeni dizileri arasına katılan Erkeğe Güven Olmaz dram ve aşk türünde ele alınıyor ve kadın ve aldatma hikayelerini işliyor. Pasteş Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Melisa Aslı pamuk ve Rüya Helin’in başrollerinde yer aldığı dizi Erkan Birgören ve Tuna Görgün tarafından kaleme alınıyor ve yönetmen koltuğunda da Doğa can Anafarta oturuyor. Dizide Sibel karakterine hayat veren güzel oyuncu melisa Aslı Pamuk karakterinin özelliklerini anlattı.

EGO Sibel (Melisa Aslı Pamuk) Kimdir?

Pastel Film tarafından hazırlanan EGO Dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Antalya’da çekimleri başlayan ve seyirci tarafından heyecanla karşılanan kadın konulu dizilerden EGO’da güzel oyuncu Melisa Aslı pamuk Sibel karakteri olarak seyirci karşısına çıkıyor. Dizi için açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, hiç izlemediğimiz bir şey izleyeceğiz. Ego’nun karakterleri diğer dizilere göre daha gerçekçi ve gri karakterlere sahip. Benim canlandırdığım karakterin de iyisi iyi, kötüsü kötü. Sibel, yalnız, güçlü ve başarılı bir kadın. Dizinin çekimleri de gayet güzel geçiyor. Çekimlerimiz Antalya’da başlayıp İstanbul’da devam etti. Antalya çekimlerinde gece denize girme sahnesinde korku dolu anlar yaşadım ama o da çok keyifli geçti” ifadelerini kullandı.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Şu sıralar Erkeğe Güven olmaz dizisinde Sibel karakteri olarak seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Melisa Aslı Pamuk 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinciliği elde etmiştir. Daha sonra oyun culuk eğitimleri alan güzel oyuncu dizi ve filmlerin aranılan isimleri arasına girmeyi başarmıştır. Melisa Aslı Pamuk’un rol aldığı yapımlar arasında

-          G.D.O. Kara Kedi

-          Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit

-          Garip Bülbül Neşet Ertaş

-          Kadınlara Mahsus

-          Yer Gök Aşk

-          Lale Devri

-          Kurt Seyit Şura

-          Her Sevda Bir Veda

-          Ulan İstanbul

-          Asla Vazgeçmem

-          Kara Sevda

-          Çarpışma

-          Yeni Hayat

-          Kırmızı Oda yer almaktadır.

06-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar