Melisa Aslı Pamuk Yeni Sezonda ‘Aziz’ Dizisinde!

Melisa Aslı Pamuk Yeni Sezonda ‘Aziz’ Dizisinde!
Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk son olarak Kırmızı Oda dizisinde ‘Mitra’ karakterini canlandırmıştı. Yeni sezonda ise Show TV’nin Murat Yıldırım’lı sevilen dizisi Aziz’de!

Melisa Aslı Pamuk, 1991’de Hollanda Haarlem’de dünyaya gelmiş. Türk kökenli Hollanda vatandaşı, oyuncu ve modeldir. 31 yaşındaki güzel oyuncunun ailesi aslen İskenderunludur. Türkiye’nin en iyi mankeni adlı yarışması 2009 yılında Best Model Of Turkey’de Best Promising (Umut/Gelecek Vaat Eden Model) unvanını elde etmiştir. 2011 yılında ‘Miss Turkey Güzellik Kraliçesi Yarışması’nda 1. Gelmiş ve Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye’yi 2011 yılının Eylül ayında Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe’te (Kâinat Güzellik Yarışması’nda) temsil etmiştir. Psikoloji eğitimine Amsterdam Üniversitesi’nde başlamıştır ancak Miss Turkey kariyeri için okulunu dondurmuştur. İyi derecede Türkçe, Almanca, İngilizce, Felemenkçe ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. Temel oyunculuk derslerini Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde almış, 2004 yılında ‘Interkerkelijke Omroep Nederland (IKON)’ ve ‘Bos Bros Film & TV Productions’ ortak yapımı olan yönetmenliğini Tamara Miranda’nın yaptığı ve Hollanda’da yayınlanan ‘Dat zit wel snor’ adlı kısa filmde başrolde ‘Hayal’ adlı karakteri canlandırmıştı. Türkiye’de ilk önce reklam filmlerinde rol almış ilk dizi deneyimini ise 2010 yılında yayınlanan başrollerinde Birce Akalay, Burak Hakkı, Murat Ünalmış, Tuvana Türkay, Işıl Yücesoy gibi isimlerin yer aldığı ‘Yer Gök Aşk’ dizisinde rol almıştır. Sevilen dizi Fox TV ekranlarında 3 sezon devam etmiş, aynı yıl G.D.O. Karakedi adlı sinema filminde rol almıştır. Daha sonra birçok yapımda rol almıştır. ‘Lale Devri’, ‘Kurt Seyit ve Şuura’, ‘Her Sevda Bir Veda’, ‘Ulan İstanbul’, ‘Asla Vazgeçmem’, ‘Kara Sevda’, ‘Çarpışma’, ‘Yeni Hayat’, ‘Karanlık Şehir Hikayeleri: Kilit’ ve son olarak ‘Kırmızı Oda’da ‘Mitra’ rolü ile herkesin sevdiği ve dijitalde yayınlanan ‘Hayaller ve Hayatlar’ dizisinde ‘Setenay’ karakterine hayat vermişti. Yakında çekimleri başlayacak ‘Garip Bülbül Neşet Ertaş’ sinema filminde rol alacak. Yeni sezonda yeniden TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak isteyen güzel oyuncu geçtiğimiz sezonun sevilen dizisi ‘Aziz’ ile anlaştı. Melisa Aslı Pamuk ‘Aziz’ dizisinde hangi role hayat verecek? İşte ayrıntılar…

Murat Yıldırımlı ‘Aziz’ Dizisine ‘Melisa Aslı Pamuk’ Dahil Oldu 

Geçtiğimiz sezon 5 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümü ile Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni sezon için senaryosu yenilenen ‘Aziz’ dizisinin kadrosuna bomba bir oyuncu dahil oldu. Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in yer aldığı dizinin kadrosuna Melisa Aslı Pamuk dahil oldu.

 

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği Show TV’nin yeni dizisi ‘Aziz’in merakla beklenen yeni bölümlerini başarılı yönetmenlerimizden Nezaket Coşkun yönetecek. Senaryosu, Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın isteğiyle yeniden şekillendi. Geçtiğimiz sezon dizinin başrol oyuncularından biri olan Damla Sönmez’in veda ettiği diziye iki yeni etkili karakterin katılacağı konuşuluyordu. Beğenilen dizinin yeni sezonu için ülkemizin değerli aktörlerinden Yurdaer Okur’a teklif gitti ve ilk senaryoyu beğenen Okur’un yenilenen projenin son haline göre kararını vereceği öğrenildi.

Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda, Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Baran Akbulut, Mehmet Avdan, Cenan Çamyurdu, Berkay Akın, Haydar Köyel, Özgür Onan, İmren Şengel gibi isimler yer alıyor.

Show TV’nin ‘Aziz’ Dizisinde Murat Yıldırım’ın Partneri ‘Melisa Aslı Pamuk’ Oldu

Aziz dizisine çok yetenekli ve güzelliği ile bilinen son olarak Kırmızı Oda, ardından da ‘Hayaller ve Hayatlar’ adlı dijital dizide seyirci karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk, ‘Aziz’in yeni sezon kadın başrol oyuncusu oldu. Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde ‘Murat Yıldırım’ın partneri ‘Melisa Aslı Pamuk’ oldu. Melisa Aslı Pamuk’un hayat vereceği rol büyük merak konusu oldu. Melisa Aslı Pamuk 25 Eylül’de vizyona girecek olan Mustafa Uslu imzalı ‘Garip Bülbül Neşet Ertaş’ filminde de Neşet Ertaş’ın büyük aşkına hayat veriyor.

15-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar