Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi belli oldu

Melisa Aslı Pamuk'un yeni projesi belli oldu
Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un yeni sezonda hangi projenin kadrosunda yer alacağı belli oldu. Güzel oyuncu merakla beklenen yeni dizinin kadrosuna katıldı.

Dizi sezonu başladı ve bir birinden iddialı diziler seyirciyle buluşuyor. Yeni sezonda güçlü oyuncu kadrolarıyla dikkat çeken dizilere bir yenisi daha eklenecek. Hazırlıkları devam eden ve yakında seyirciyle buluşması beklenen yeni dizi Cennet Koyu'na Melisa Aslı Pamuk da dahil oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Melisa Aslı Pamuk Star Tv'de yayınlanması beklenen yeni dizi Cennet Koyu'nda olacak. Melisa Aslı Pamuk sevenleriyle yeni sezonda O3 Medya imzası taşıyan Cennet Koyu projesinde buluşacak.

Melisa Aslı Pamuk Cennet Koyu'nda

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk Cennet Koyu dizisinde yer alacak. Sevilen oyuncunun kadrosuna dahil olduğu yeni dizi Cennet Koyu O3 Medya tarafından hazırlanıyor. Ünlü senarist Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı Cennet Koyu 3 kız kardeş ve annelerinin hikayesini anlatacak. Saner Ayar'ın sahibi olduğu O3 Medya'dan yine çok konuşulacak bir dizi geliyor. Cast çalışmaları ve hazırlıkları devam eden Cennet Koyu dizisi için Star Tv ile görüşülüyor. Dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayına başlayacağı ise henüz netleşmedi.

Cennet Koyu dizisinde kimler var?

O3 Medya tarafından projelendirilen yeni dizi Cennet Koyu bir sahil kasabasında çekilecek. Hüma, Saba, Neva isimli 3 kız kardeş ve anneleri Bahriye'nin sıra dışı hikayesini ekrana taşıyacak Cennet Koyu şimdiden merak edilmeye başlandı. Melisa Aslı Pamuk'un dizide ailenin küçük kızı Neva'yı canlandıracağı öğrenildi. Erkek şiddeti ve kadın entrikalarının bol olacağı dizide Melisa Aslı Pamuk'un rol arkadaşlarının kimler olacağı ise belirsiz. Cennet Koyu için cast çalışmaları sürerken ünlü isimlerle görüşmeler devam ediyor.

Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk birçok dizide yer aldı. Pamuk 17 Nisan 1991 yılında Hollanda'nın Haarlem bölgesinde dünyaya geldi. Türk kökenli Hollanda vatandaşı olan Melisa Aslı Pamuk Miss Turkey yarışmasında 2011 yılında birinci seçilmişti. Oyuncu ve model olan Pamuk Star Tv'de yayınlanan Kara Sevda, Show Tv'de yayınlanan Çarpışma ve Kanal D'de yayınlanan Yeni Hayat gibi birçok dizide rol aldı. Melisa Aslı Pamuk yeni sezonda Cennet Koyu kadrosunda olacak.

20-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar