Menajerimi Arayın’da Tuba Büyüküstün Sürprizi!

Menajerimi Arayın’da Tuba Büyüküstün Sürprizi!
Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlıkları tüm hızıyla süren Menajerimi Arayın Dizisinde son dakika sürprizi. Dizinin ilk bölümünde Tuba Büyüküstün rol alacak. İşte detaylar!

Televizyonlar yaz dizileri ve yeni sezon dizileri için gece gündüz demeden yoğun bir mesaiyle çalışmaya başladı. Koronavirüsün etkilediği dizi sektöründe çalışmalar tedbirlerin alınması ve setlere çıkılmasıyla birlikte yeniden hız kazandı. Özellikle yeni sezon için kanallar ve yapım şirketleri youn bir mesai içerisinde. Yeni diziler, yeniden ekrana gelecek eski diziler tek tek setlere inmek için gün sayıyor ve sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor. Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen ve Ay Yapım tarafından hazırlıkları süren yeni bir uyarlama dizisi olacak Menajerimi Arayın’da bu iddialı yapımlar arasında gösteriliyor. Yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran Call My Agent adlı diziden uyarlanacak dizide son hazırlıklar yapılıyor. Temmuz ortası gibi sete inmesi beklenen dizide sürpriz bir şekilde ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün de adı anılmaya başlandı. İşte detaylar!

Menajerimi Arayın’da Sürpriz!

Yayınlandığı ülkelerde reytng rekorları kıran Call My Agent adlı yapımdan Ay Yapım tarafından uyarlanan Menajerimi Arayın yeni sezonda Star Tv’nin iddialı yapımları arasında yer alacak. Dizide cast çalışmaları hızla devam ederken sete inmek içinde gün sayılmaya başlandı. Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi usta oyuncuların yer alacağı projenin ilk bölümü için sürpriz bir oyuncuyla anlaşıldı. Menajerimi Arayın’da kendi kimliği ile rol alacak olan Tuba Büyüküstün dizinin ilk bölümünde yer alacak. Bu sürpriz gelişmeyle diziye olan ilgi ve merak daha da artarken dizinin sete inmesi için de son hazırlıklar yapılıyor.

Menajerimi Arayın Ne Zaman Başlıyor?

Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan ve ilk bölümünde sürpriz bir şekilde usta ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile anlaşan Menajerimi Arayın dizisi Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak tarafından kaleme alınırken diziyi Ali Bilgin yönetecek. Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatacak dizide ilk bölümde Tuba Büyüküstün kendi adı ve kimliği ile rol alacak. Dizinin hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu ve temmuz ayının ortasında sete çıkılacağı öğrenildi. Eylül ayının ortalarında ekrana gelecek dizi seyirci tarafından merakla bekleniyor.

30-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar