Survivor’da 30 Haziran Salı Akşamı Kim Elendi?

Survivor’da 30 Haziran Salı Akşamı Kim Elendi?
Survivor’da heyecan fırtınasının estiği bir gece daha yaşandı. Gecenin sonunda eleme potasına gönderilen adaylardan Survivor’a veda eden aday SMS’lerle belirlendi. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020’de bir eleme gecesi daha yaşandı. Heyecan fırtınasının estiği hafta sonunda eleme potasına giden üç adaydan en az SMS’yi alan adayın eleneceği gecede tüm yarışmacılar nefeslerini tutarak sonucu bekledi. Ada konseyi öncesinde iletişim oyununun oynandığı gecede heyecan fırtınası eserken mavi takım ve kırmızı takım kıyasıya yarıştı. Zorlu parkurda yapılan yarışmalarda özellikle yarışmacıların çamur dolu engelde zorlandıkları görülürken yapılan yarışların sonunda mavi takım 10 – 5 gibi açık ara farkla birinciliği elde etti ve heyecanla beklenen iletişim ödülünü almaya hak kazandı. Eleme adaylarının üçünün yer aldığı mavi takım böylece aralarından bir arkadaşlarını göndermeden son oyunu kazanmış oldu. Peki heyecan fırtınasının estiği gecede kim Survivor hayallerine veda etti? İşte cevabı!

Survivor 2020’ ye Kim Veda Etti?

Son zamanların en heyecanlı yarışlarının yapıldığı ve nefeslerin tutulduğu Survivor’da bir eleme gecesi daha yaşandı. Adada kalan son 7 aday arasında yapılan bireysel yarışlar sonunda üç dokunulmazlığı da peş peşe alarak üç eleme adayını potaya gönderme hakkını elde eden Sercan’ın haftaya ve Survivor’a damga vurduğu haftada mavi takım olarak adlandırılan takımdan üç aday Sercan tarafından seçilerek eleme potasına gönderildi. Berkan, Nisa ve son olarak Barış’ın eleme potasına gönderildiği hafta da seyircilerin SMS’leri ile adaya ve dolayısıyla Survivor 2020’ye veda eden yarışmacı belli oldu. SMS’ler sonunda yarışmaya Gönüllüler takımından katılan Nisa adaya veda eden isim olurken diğer iki isim olan Berkan ve Barış ise adada kalmayı en az bir hafta daha garantilemiş oldu.

Survivor 2020 Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Survivor 2020 ünlüler ve gönüllüler arasında yapılan yarışmalara bu hafta damga vuran Sercan bireysel dokunulmazlıkların üçünü de kazanarak eleme potasına gönderilen isimleri belirledi. Seyirciden gelen SMS ile yarışmadan elenen Nisa Bölükbaşı yarışmaya Gönüllüler takımıyla dahil oldu. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde dünyaya gelen Nisa 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa Prag tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Daha sonra voleybol oynamaya başladı. Survivor’a gönüllüler takımından katılan Nisa Bölükbaşı yarışmada özellikle Sercan ile yaşadıkları sebebiyle çok fazla gündeme geldi. Yarışmaya veda eden Nisa seyirci tarafından da çok sevildi.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar