Merakla Beklenen Oppenheimer Filmi Vizyona Girdi

Merakla Beklenen Oppenheimer Filmi Vizyona Girdi
Tüm dünyanın ve ülkemiz sinema seyircisinin merakla beklediği ünlü yönetmen ve yazar Christopher Nolan tarafından hazırlanan Oppenheimer vizyona girdi.

Son zamanlarda ülkemiz sinema salonları ne yazık ki sinema severler tarafından doldurulmuyor. Pek çok yerli film ve dünyada vizyona giren filmler vizyonda bulunsa da seyirciler ne yazık ki sinema salonlarını eskisi gibi doldurmuyor. Özellikle pandeminin etkisinin belirgin bir şekilde görüldüğü sektörde zaman zaman vizyona giren bazı yapımlar ise seyirciden büyük ilgi görüyor. Sinema salonlarının az da olsa dolduğu bu filmler ise oldukça üst düzey yapımlardan oluşuyor. Uzun zamandır tüm dünyada merakla beklenen ve ünlü yönetmen ve yazar Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen Oppenheimer de bu yapımlardan biri. Christopher Nolan’ın üzerinde uzun bir süredir titizlikle çalıştığı filmin vizyon tarihi sonunda geldi ve film vizyona girdi. Seyirci tarafından merakla beklenen ve vizyona girer girmez de bu beklentiye cevap vermeye başlayan Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi şimdilerde gişede yapımcısının yüzünü güldürüyor.

Oppenheimer Ne Anlatıyor?

Ünlü senarist ve yönetmen Christopher Nolan’ın son filmi olan ve uzun süredir merakla beklenen Oppenheimer adlı film bir biyografi, epik ve gerilim filmi olarak hazırlandı. Film gerçek bir hikayeden yola çıkılarak kaleme alındı. Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’in ikinci dünya savaşı sırasında yaşadıklarını ve hayatını konu alan film, atom bombasının geliştirilme sürecine odaklanıyor. Fizikçi Julius Robert Oppenheimer 2. Dünya savaşı sırasında kendisine Manhattan Projesinin bilimsel liderliğine getirilir. Ancak ünlü fizikçi bu olayın sadece kendisi, eşi ve yakınlarının değil tüm dünyanın da kaderini etkileyecek bir dönemin başlangıcı olduğunu anlayamaz. Uzun çalışmaların ardından fizikçi Julius Robert Oppenheimer atom bombasının mucidi olur. Ancak ünlü fizikçi bunun bir silah olarak kullanılacağını öğrenince projeden uzaklaşmak ister. Ünlü fizikçi bundan sonra hedef haline gelecektir.

Oppenheimer Filmi Oyuncuları

Ünlü yönetmen Christopher Nolan tarafından kaleme alınan ve yönetilen Oppenheimer filmi özellikle Nolan hayranları tarafından uzun süredir merakla bekleniyordu. Tüm dünyada vizyona giren filmin oyuncu kadrosunda

-          Cilian Murphy

-          Gary Oldman

-          Emily Blunt

-          Matt Damon

-          Robert Downey

-          Florence Pugh

-          Rami Malek

-          Casey Affleck

-          Benny Safdie

-          Josh Hartnett

-          Dane DeHaan ve

-          Scott Grimes yer alıyor. Film tüm sinema salonlarında seyircisini bekliyor.

24-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar