Aşk Mevsimi Filmi vizyona girdi

Aşk Mevsimi Filmi vizyona girdi
Yaz sezonunda Bozcaada’da çekimleri yapılan ve başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun yer aldığı Aşk Mevsimi vizyona girdi.

Sinemaseverlerin büyük heyecanla beklediği pek çok sinema filmi bugün itibariyle vizyona girdi ve seyircisiyle buluştu. 7 yeni filmin vizyona girdiği bu hafta da en çok merak edilen filmlerden biri de yaz aylarında çekimleri başlayan ve tamamlanan Aşk Mevsimi adlı film oldu. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aşk Mevsimi filmi dram ve aşk türünde ele alınıyor. Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve yine Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin senaryosunu kaleme aldığı filmin başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu yer alıyor.  İstanbul ve Bozcaada arasında yaşanan gelgitli bir aşkın hikayesini anlatan film uzun bir süredir seyirci tarafından merak ve heyecanla bekleniyordu. 

Aşk Mevsimi

Sugarworkz tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in yer aldığı sezonun en iddialı filmlerinden olan Aşk Mevsimi vizyona girerek seyircisiyle buluştu. Yaz sezonunda Bozcaada başta olmak üzere İstanbul’da çekilen filmde bir aşk hikayesi konu alınıyor. Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünde yer aldığı filmde ayrıca pek çok üst düzey oyuncu yer alıyor. Şirin ve Ali Yaman’ın hikayesini anlatan romantik ve dram türündeki film sinemaseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Uzun bir süredir sinema salonlarının gişelerde büyük hüsran yaşadığı sektörde Aşk Mevsimi filminin yapacağı gişe merakla bekleniyor. 

Aşk Mevsimi oyuncu kadrosu

2 Şubat Cuma günü itibariyle vizyona giren ve sinema severlerle buluşan aşk türündeki Aşk Mevsimi Filminin oyuncu kadrosunda pek çok ünlü isim yer alıyor. Dilan Çiçek Deniz (Şirin) ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun (Ali Yaman) başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürman, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karası ve Perihan Savaş’ın yer aldığı film Murat Şeker tarafından yönetiliyor. Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı Aşk Mevsimi Filmi Sugarworkz tarafından hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanlarıyla oldukça beğeni toplayan film sektörde de heyecanla bekleniyor ve kötü giden sektör için yeni bir umut olarak görülüyor ve Aşk Mevsimi sinemalarda seyircisinin beğenisini bekleniyor. 

02-02-2024
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar