Taner Rumeli Sadık Ahmet filminde

Taner Rumeli Sadık Ahmet filminde
Sezonun merakla beklenen yapımlarından olan ve 2 Şubat tarihinde sinema severlerle buluşmaya hazırlanan Sadık Ahmet Filmi için geri sayım başladı.

Sezonun en çok merak edilen sinema filmlerinden olan ve yaz döneminde çekimleri başlayan ve merakla beklenen Doktor Sadık Ahmet Filmi’nin galası geçtiğimiz günlerde yapıldı. İkinci fragmanı da yayınlanmaya başlayan ve bir dram ve biyografi filmi olarak dikkatleri çeken Sadık Ahmet Filmi sinema filmlerinin gişe yapmakta zorlandığı bu dönemde sinema sektörü için yeni bir umut olarak görülüyor. Birçok ünlü oyuncunun kadrosunda yer aldığı film Yunanistan’da doğup büyüyen ve hayatını Batı Trakya Türklerinin hakları için adayan Doktor Sadık Ahmet’in hayatının bir dönemini konu alıyor. Oldukça dikkat çeken film, Türkiye, Yunanistan gibi ülkelerde çekildi. 

Sadık Ahmet Filmi

MCG Yapım ve TRT ortaklığında hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sadık Ahmet Filmi yaz sezonunda sete çıkarak çekimlerini tamamladı. Hazırlık ve prodüksiyon sürecinin ardından tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan filmin 2 Şubat tarihinde vizyona gireceği belirtildi. Şimdiden merakla beklenen filmde Dr. Sadık Ahmet karakterini ünlü oyuncu Turgay aydın canlandırıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmde başlıca karakterleri, Nur Fettahoğlu, Erkan Can, Taner Rumeli, Erdal Beşikçioğlu, Ozan Akbaba, Renan Bilek, İlker Aksum, Burak Satıbol, Uğur Yücel, Doğukan Güngör ve Suzan Kardeş canlandırıyor. Film 2 Şubat tarihinde vizyonda sinema severlerle buluşacak. 

Taner Rumeli Kimdir?

Son zamanların öne çıkan oyuncuları arasında yer alan ve bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Taner Rumeli 8 Nisan 1983 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde oyunculuk üzerine eğitim alan Taner Rumeli daha sonra setlerde yer almaya başlamış ve sektörün vazgeçilmez isimleri arasına katılmıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan oyuncu, Bizim Evin Halleri, Cin Geçidi, Nuri, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Atlılar, İnadına Yaşamak, Analı Oğullu, Unutma Beni, Asla Vazgeçmem, İnadına Aşk, Kalbimin Sultanı, Afili Aşk, Sol Yanım, Baş Belası, Baba, Şahane Hayatım, Kardeşlerim, Son İstasyon, Sol Şerit, Öyle ya da Böyle, Anka ve Sadık Ahmet yer almaktadır. 

31-01-2024
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar