Mert Ramazan Demir'in hastalığı ne?

Mert Ramazan Demir'in hastalığı ne?
Mert Ramazan demir'in ödül törenine katılmamış olması Zorlu Gösteri Merkezi’ndeki herkesi çok meraklandırınca dizinin yapımcısı Onur Güvenatam bir açıklama yaptı.

Mert Ramazan Demir 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne neden katılmadı?  Mert Ramazan Demir’in hastalığı ne? Mert Ramazan demir için sosyal medyada nasıl paylaşımlar yapıldı? Demir Afra Saraçoğlu’ndan ayrıldı mı? Yalı Çapkını dizisi son bölümde neler oldu? Mert ramazan demir hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar...

Mert Ramazan Demir'in hastalığı ne?

Star TV’nin geçen sezondan beri reyting rekorlarını altüst eden Yalı Çapkını dizisinin başrolünde yer alan Mert Ramazan Demir 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne katılmadı. Ödül törenine katılmamış olması Zorlu Gösteri Merkezi’ndeki herkesi çok meraklandırınca dizinin yapımcısı Onur Güvenatam bir açıklama yaptı. Yalı Çapkını dizisi 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde yılın dizisi ödülünü aldı. Ödül alan dizinin oyuncularının arasında yer almayan Yalı Çapkını dizisinin Ferit’i Mert Ramazan Demir’in hasta olduğu ve ödül törenini ekrandan takip ettiği belirtildi. Duyumlara göre beta virüsü kapan Demir’in tedavisi sürüyor. 

Afra Saraçoğlu’ndan ayrıldı mı?

Rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile beraberliğinde sıkıntılar olduğu sorusu Afra Saraçoğlu’nun 25. Yaş gününde soruldu. "Yani ben artık bir son nokta koymak istiyorum çünkü artık daha fazla gündeme de gelmek istemiyorum konuyla ilgili. Sadece iş arkadaşıyız, özel bir birlikteliğimiz yok" cevabını veren Saraçoğlu ayrılık sebebi soranlara "Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere" şeklinde karşılık verdi. Ayrılığın ardından 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine de katılmayınca sosyal medyada “Geçmiş Olsun Mert Ramazan Demir” paylaşımları art arda geldi. Beta virüsü bademciklerde hastalık üreten bir mikroptur. 

Yalı Çapkını’nın son bölümünde neler oldu?

Yalı Çapkını dizisinde yaşananlar da oldukça gerginliğe neden oldu. Nükhet’in oyunu ile Suna ve Kaya’nın düğünü bozulur. Nükhet, Ferit’in Pelin’den hamile kaldığını ve köşkte saklandığını herkese söyleyince nikah işi yarım kaldı.Olanlardan sonra Seyran bildiği sırları ortaya döküp yalıdan ayrıldı. Ferit, Seyran’ı ne kadar durdurmak istese de başaramadı fakat peşini bırakmadı ve onu fakültede buldu. Kazım Ağa ve Halis Ağa arasındaki gerilim iyice artınca Halis Ağa Kazımları yalıdan kovdu. Nükhet Şehmuz’un evinde ve planın işlemesinden çok mutlu oldu. Halis Ağa hazır seyran gitmişken Ferit’e çocuğuna sahip çıkmasını isteyince olanlar olur.

04-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar