Mert Ramazan Demir’in kaşları yeniden gündem oldu

Mert Ramazan Demir’in kaşları yeniden gündem oldu
İbrahim Selim 'Kaşlarını alıyor musun?' sorusunu yöneltti. Genç  oyuncu, mükemmel bir soru diyerek gülümseyerek 'Sizin de böyle bir kaşınız olsa bir el atardınız' cebabını verdi.

Star TV’nin reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin başrolünde Ferit karakterine hayat veren Ramazan Mert Demir, İbrahim Selim İle Bu Gece programına misafir oldu. Sosyal medyada da oldukça popüler olan genç oyuncu yaptığı itiraflar ile herkesleri kahkahalara boğdu. Dizinin ilk bölümlerinde oldukça kalın olan kaşlarıyla herkesin dikkatini çeken Demir sonraki bölümlerde makyözlerin etkisiyle olsa gerek bu konuda büyük ilerleme gösterdi.

Mert Ramazan Demir’in kaşları yeniden gündem oldu

İbrahim Selim ile Bu Gece programı esnasında İbrahim Selim herkesin merak ettiği bir soru var diyerek Ramazan Mert Demir'e 'Kaşlarını alıyor musun?' sorusunu yöneltti. Genç  oyuncu, mükemmel bir soru diyerek gülümseyerek 'Sizin de böyle bir kaşınız olsa bir el atardınız' cebabını verdi. Bu cevap stüdyodakileri kırdı geçirdi, herkes kahkahalarla gülmeye başladı.Ünlü oyuncu; 'Bir günkaşlarımın bu durumuna dayanamadım, aldım elime makineyi şak şak kaşlarımı aldım sadece kenarlar kaldı' diyerek herkesi yeniden kahkahaya boğdu..

Bir dönem kaşlarını tamamen kesmiş

Kaşlarını tamamen aldığı dönemde fırında kasiyer olarak çalıştığını dile getiren ünlü oyuncu yazlıkçı bir bayanın kendisine 'Sen bu kaşlarına ne yaptın?' diye sorduğunu kendisinin de 'Gelmiyor bizimki' cevabını verdiğini söyledi. Kadının ise kendisine 'Kaş küser' diye yanıtladığını  ifade etti. Ramazan Mert Demir'in bir süre kaşlarının çıkmadığını, yarım kaş ile dolaştığını anlattığı hikayesi herkesi gülme krizine soktu.

İlişkin var mı sorusuna kaçamak cevap verdi

İbrahim Selim genç oyuncuyu sıkıştırmaya devam ederek “şimdi düzenli bir ilişkide misin?”sorusunu yöneltti. Afra Saraçoğlu ile görüntüleri medyaya düşen Demir ilk olarak ne diyeceğini bilemese de daha sonra”Ya evet” diyerek geçiştirme yolunu seçti. Durumu daha da zorlamak istemeyen İbrahim Selim “Aynen tamam, evet zorladığımız belli oldu” diyerek konuyu değiştirmişti.

Hedefe kilitlenmek hem avantajım hem de dezavantajım

Hayatının dönüm noktası olarak tek başına yaşamaya başlamasını gösteren Demir bu kararının hayatının rönesansı sayılabileceğini belirtti.Bir projede yer almak istiyorsam sonuna kadar koşarım. Ama sırf bu yüzden kendimi gereğinden fazla yoruyorum diyen genç oyuncu önceki sezonda çevirdikleri bir mini dizinin oyunculuğunu, cast, prodüksiyon çalışmalarını da kendisinin yaptığını belirtti.Beslenmesine dikkat ettiğini söyleyen Demir basketbol, futbol,, masa tenisi, yüzme ve boks ile ilgilendiğini söyledi.

28-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar