Merve Çağıran Çocuk Dizisindeki Karakterini Anlattı!

Merve Çağıran Çocuk Dizisindeki Karakterini Anlattı!
Star Tv'nin yeni sezonda en iddialı projelerinden olan Çocuk Dizisi Eylül ayında seyirciyle buluşuyor. Dizinin oyuncularından Merve Çağıran oynadığı Akça karakterini anlattı!

Kanallar yeni yayın dönemi gelirken yeni dizilerinin tanıtımlarını her alanda yapıyorlar. Kıran kırana geçecek yeni sezonda şimdiden seyirciyi etkilemek ve kendi dizilerini seyrettirmek için bütün enerjilerini harcıyorlar. Bir reytingin bile ne kadar önemli olduğu bilindiğinden sezon arasında sıkıntıya düşmemek için şimdiden tedbir alma peşindeler. Star Tv’de bu kanallardan biri ve kanal yeni yayın dönemine oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Kanalın yeni yayın döneminde ekranlara gelecek olan yeni dizisi Çocuk kanalın en önemli ve iddialı projelerinden biri. 1441 Yapım tarafından hazırlanan dizi Ağustos ayının başlarında sete inmiş ve çekimlere başlamıştı. Eylül ayında ekranlara gelecek dizi beş anneyi ve bu beş annenin yaşadıkları zorlukları ele alacak. Dizinin oyuncularından Merve çağıran diziye ilişkin düşüncelerini ve oynayacağı karakteri anlattı. İşte detaylar!

Merve Çağıran Çocuk Dizisini Anlattı!

1441 Yapım tarafından hazırlanan Çocuk Dizisi Eylül ayında Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin oyuncularından Merve çağıran diziyi anlattı. Son olarak çarpışma dizisinde yer alan oyuncu Merve Çağıran dizide kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçen Akça karakterini canlandırıyor. Oyunculuk hayatında ilk kez bir anne rolünde oynadığını belirten oyuncu Çocuk dizisini şu sözlerle anlattı.

“Hikayede, karakterlerin zaaflarının salt kötülük olarak görülmediği, iyilikleri de kötülükleri de içlerinde barındırdıkları, bu yüzden de onları anlayabildiğimiz, empati kurabildiğimiz bir bakış açısı var. Çocuğuna daha iyi bir gelecek verebilmek adına onu terk etmek zorunda kalan Akça’nın yaşadıkları ve hikayedeki aile çocuk ilişkileri beni çok etkiledi. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Akça’nın hayatında aşka yer yok aslında. Akça’nın Hasan’la olan hastalıklı ilişkisi hayatından aşkı çıkarmasına neden olmuş. Ta ki Ali Kemal ile yolları kesişene kadar. Hepimiz gibi Akça’nın da aşka ihtiyacı var. Ne kadar kaçsa da aşk bir şekilde Akça’yı içine alacak. İnandıktan sonra her şeyi göze alabilecek ve her koşulda dimdik ayakta duran bir kadın karakter Akça.”

Çocuk Dizisinde Kimler Var?

Eylül ayında seyirciyle buluşacak Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda, Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci üstlenirken senaryoyu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyorlar.

01-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar