Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Barıştı mı?

Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Barıştı mı?
İki ünlü oyuncunun ayrılık haberi herkesi derinden üzmesinin ardından, ikili boşanmalarının ardından ilk kez bir araya geldi.

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i Merve Dizdar eşi ile ayrılma kararı almışlardı. Merve Dizdar ile eski eşi Gürhan Altundaşar arasında şaşırtan bir gelişme yaşandı. Haziran ayında boşandıklarını açıklayan çift acaba barıştı mı sorusunu akıllara getirdi?

Ünlü komedyen ile evliliğini sonlandıran Merve Dizdar haziran ayında aldıkları kararı hayranları ile paylaşmışlardı. Dönemin popüler çiftlerinden olan Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar ayrılıklarından sonra ilk kez bir arada görüntülendiler.

Haziran ayında resmi olarak boşanmaları gerçekleşmiş olmalarına rağmen ikili arasında ki  dostluk kavramı devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde arkadaş grubu ile bir araya gelen ünlü çift akşam saatlerini beraber geçirdi.

Uzun Bir Aradan Sonra Bir Araya Geldiler

Popüler çift olarak anılan ikilinin boşanma haberleri hayranlarını üzmüştü. 2. Sayfa'nın haberine göre ise ‘’Altundaşar'ın elini Dizdar'ın sandalyesine koyması’’  gözlerden kaçmadı. İkilinin uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelip gelmedikleri ise henüz bilinmiyor. Görenlerin ise aklındaki tek soru ikilinin arasında yeniden alevlenen bir aşk olup olmaması.

Ortaya Atılan Çirkin İddiaların Hiç Gerçeklik Payı Yok

Masumlar Apartmanı dizisinin başarılı başrol oyuncusu Merve Dizdar, eski eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanmanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunmuştu. Merve Dizdar açıklamasında "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum." ifadelerine yer vermişti.

Evlilikleri süresince sosyal medya hesabı üzerinden mutlu birlikteliklerinin görüntüleri herkes tarafından beğenilirken ayrılık haberi hayranlarını üzmüştü. İkilinin bir araya gelmesi sadece dostluk olarak mı yoksa yeniden başlayacak güzel bir haber mi herkes tarafından merak edilen detaylar arasında.

Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğu ile Çok Güzel Hareketler Bunlar Show’u ile tanınan kısa sürede gönülleri fetih eden başarılı oyuncu Gürhan Altundaşar Nejdet karakteri ile hafızalara kazınmıştı. 2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan Merve Dizdar ile hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz haziran ayında boşanma kararı alan ikilinin arasında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

07-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar