Azra Akın Dolandırıldıktan Sonra Hukuki Yollara Başvurdu

Azra Akın Dolandırıldıktan Sonra  Hukuki Yollara Başvurdu
Miss World'de Dünya Güzeli seçilen ünlü manken Azra Akın eşi ile Arnavutköy'de muhabirlere yakalandı. Dolandırılmasının ardından hukuki yollara başvurduğunu açıkladı

Ünlü Manken ve oyuncu Azra Akın eşi  Atakan Koru ile geçtiğimiz  akşam muhabirlere yakalandılar. Arnavutköy'de bulunan Şişko Perihan isimli mekândan çıkarken görüntülenen çift dolandırıldıktan sonra hukuki yollara başvurduklarını açıkladı.

Güzel manken muhabirler ile ayaküstü sohbet ederken eşiyle beraber doğum günlerini kutladıklarını dile getirdi. Azra Akın; "Arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yaptık. Aslında doğum günlerimizi kutladık. Atakan'ın doğum günü 30 Kasım, benim de 8 Aralık. Eşim ile benim doğum günümü birleştirdik" ifadelerini kullandı.

Hayat Bir Deneyim ve Bir Yolculuk

Şişko Perihan isimli mekânda eşi ve arkadaşlarıyla  birlikte kutlama yapan güzel oyuncu, muhabirlerin sorduğu  "Hayatınızda iyi ki mi çok yoksa keşke mi?" sorusuna gülümseyerek "Hayat bir deneyim ve bir yolculuk. Önemli olan yaşadığımız olaylardan bir şeyler öğrenmek. Hayata böyle baktığım için ne olduysa 'iyi ki oldu' diyorum." Dedi.

Hukuki Yollara Başvurduk, Sonucu Bekliyoruz

Ünlü manken ayaküstü kendisi ile yapılan sohbette muhabirlerin sorusuna cevap veren Azra Akın,  "Geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğunuz bir ödül töreninin ardından dolandırılma haberleri çıktı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise, "Bu konuyla ilgili hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum" ifadelerini kullandı

Sözler Tutulmadı

8. Kez yapılan ödül töreninde daha öncede yer aldığını dile getiren Azra Akın, Kanal D ekranının hafta içi her gün canlı yayınlanan ve sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına konuştu. Akın “Bu şekilde olunca insanda referans oluyor” dedi. Mood Ödül Gecesinin organizatörü Burak Akan ile provalarda karşılaştığını anlatan Akın, " bağış detayının altını çizerek “Umudum Olur Musun? Derneği için bir bağış gecesi olacaktı aynı zamanda. Çünkü biz insanlar, çocuklar, gençler için çalışan bir derneğiz. Dernek olarak böyle etkinlik yapmak güzel oluyor, bağış toplanabiliyor. Bu şekilde olunca biz kabul ettik ama gördük ki verilen sözler tutulamadı, tutulmadı.” diyerek yaşanan durumu anlatmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Mood Ödül Töreni düzenlenmişti. Dolandırılmasının ardından hukuki sürece başvurduğunu dile getiren Azra Akın , mekandan eşi ile birlikte ayrıldı.

07-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar