Merve Terim Bebeğini Kaybetti

Merve Terim Bebeğini Kaybetti
Galatasaray’ın Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim bebeğini kaybettiğini sosyal medyadan hayranlarına ve sevenlerine duyurdu.

İkinci bebeğine hamile oluşunun mutluluğunu yaşayan Merve terim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile acı haberini duyurdu.

Futbol camiasının ünlü işimi olan Galatasaray takımının  Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim, geçtiğimiz ay ikinci kez anne olacağının haberini vermişti. Merve terim Ahmet Baran Çetin çiftinin acı haberi herkesi çok derinden üzdü. Merve Terim yaptığı açıklamada bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Hikayenin Sonu Malesef Güzel Bitmedi

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Merve terim acı kaybının açıklamasının takipçileri ile paylaşti.  Merve Terim, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi. Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diyerek başladığım hikâyenin sonu maalesef güzel bitmedi. Yolumun zor ve uzun olduğunu biliyordum. Korkularım, endişelerim ilk günden beri vardı ama umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünen herkes haklıydı... İfadelerini kullandı.

Seni Görmesek Bile Çok Sevdik

İkinci anneliği tatmaya hazırlanan Merve Terimin acısını kelimelere sığdırmaya çalıştı. Tarifsiz bir kayıp yaşayan Merve Terim paylaşımının devamında  " Kimseyi duymak, kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir keder nehri var. Fiziken ve ruhen çok yorgunum. Kabullenme safhasına geçmem için biraz zaman, biraz da anlayışa ihtiyacım var. Bana yeniden başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin… Güzel günlerde buluşmak dileğiyle... Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet... Diyerek sözlerine son verdi.

Galatasaray’ın Ünlü teknik direktörü Fatih Terimin kızı Merve Terim'in sosyal medyadan yaptığı  paylaşımına Ferhan Şensoy, Derya Baykal ve Ceyda Ateş gibi ünlü isimler yanında olmaya yalnız bırakmamaya acısını paylaşmak için destek oldu.

Sosyal medyada bebek haberi ile gündeme gelen Merve Terim Çetin’in, hayatı merak edilenler arasında yerini aldı. 22 Mart 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Terim Üniversite eğitimini Duke Üniversitesi Psikoloji ve Sosyoloji Bölümlerinde tamamladı. New York Üniversitesi'nde 2008 yılında Çocuk Psikolojisi Bölümü'nde yüksek lisansını tamamladı. Merve Terim bir çocuk psikiyatristinin yanında staj yaptı ve üniversitedeki çocuk psikolojisi dersinde profesör asistanlığı yapmaya devam etti. 2010 yılında Türkiye'ye dönenen Merve Terim, PEDAM'da uzman psikolog olarak 1 sene çalışmasının ardından 2 yıl boyunca Acıbadem Hastanesi'nde görevine  devam etti. Daha Sonra Woodsview Anaokulu'nda müdür/psikolog olarak görev aldı. Anne olacağını öğrendiği anda görevini bıraktı. 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile evlendi. Yaman adında bir oğlu var.

 

08-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar