Gelinim Mutfakta programına sunucu dayanmıyor Demet Akalın da gitti

Gelinim Mutfakta programına sunucu dayanmıyor Demet Akalın da gitti
Fatih Ürek, Seda Sayan ve şimdi de Demet Akalın. Programa sunucu dayanmıyor. İzleyici sevilen program Gelinim Mutfakta'yı kimin sunacağı merak ediyor.

Gündüz programlarının en çok izlenen yapımlarından olan Gelinim Mutfakta programına sunucu dayanmıyor. Seda Sayan'ın ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın da gitti. İzleyici ünlü sunucunun yerine sunuculuk için hangi ünlü ismin geldiğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Gelinim Mutfakta programına sunucu dayanmıyor Demet Akalın da gitti

Alişan ile sabah programını sunan, ardından Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu üstlenen Demet Akalın, çok sevdiği programdan ayrıldığını açıkladı. Demet Akalın, Seda Sayan'ın Star TV ile anlaşmasıyla birlikte henüz sezon başında programın sunuculuğunu üstlenmişti. Oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Demet Akalın, bir zamanlar Fatih Ürek ve Seda Sayan’ın da sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta programından ayrılışı ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. 10 gün önce ayrıldığı programı neden bıraktığını ise şu cümlelerle açıkladı.

Demet Akalın, Gelinim Mutfakta’dan neden ayrıldı?

Demet Akalın ve Alişan, sabah programını sunuyorlardı. Kardeşini coronadan dolayı kaybetmesinin ardından Alişan travma geçirdi ve programdan ayrıldı. Bunun üzerine Demet Akalın da Temmuz 2021’de Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapmaya başladı. Programın eski sunucusu Fatih Ürek tarafından ortaya atılan iddia sonrasında açıklama yapan Akalın, Ürek’in söylediklerini şu cümlelerle doğruladı: " Ben disiplinli kadınım. Ben 5 gün konser üstüne 3 gün 15 saat çalışamam. Ben 2 gün diye anlaştım. 10 gün önce de ayrıldım, hiçbir yerde de konuşmadım bunu. Beni bırakın Gülben'i alın, Songül Karlı'yı alın dedim. Hafta sonu daha boş olan isimleri tercih edin dedim. Fatih bile geri alabilir" 

Ben kimseyi işinden etmedim

Demet Akalın'ın açıklamasıyla gözlerin çevrildiği Fatih Ürek, “Allah korusun” diyerek cevap verdi. Demet Akalın, açıklamasını şu cümlelerle tamamladı: "Fatih bile geri alabilir. En çok o yakışıyor zaten. Ben kimseyi işinden etmedim. Kim çalışmak istiyorsa buyursun çalışsın dedim. Biz haftanın 2 gününe anlaştık, haftanın 3 gününe çıkarıldı. Kaç yaşında geldik, hala böyle çirkin çirkin şeyler konuşacak mıyız? Bana kimse disiplinsiz diyemez. Ben kendim söyledim Gülben'i alın diye. Bana Gülben yazdı 3 gün önce, 'Emin misin?' diye. Fatih çok iyi biliyor, orasını burasını kaşımasın."
Yoğun çalışma tempsundan dolayı Gelinim Mutfakta programını sunmaktan vazgeçen Demet Akalın'dan sonra sevilen programı kimin sunacağı net olarak biliniyor ancak Akalın'ın tavsiyesi üzerine Gülben Ergen'e sunuculuk için teklif gitti. 

08-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar