Burak Sergen'e En Büyük Destek Eski Eşinden Geldi

Burak Sergen'e En Büyük Destek Eski Eşinden Geldi
Ünlü oyuncu Burak Sergen Nihan Ünsal tarafından yaşadığı ihanet haberinden sonra en büyük desteği eski eşi Işıl Sergen sağladı.

Ünlü oyuncu Burak Sergen 4 ay önce nikâh masasına oturduğu Nihan Ünsal'ın ihaneti ile sarsıldı.  Başarılı oyuncu Burak Sergen'e bu süreçte en büyük destek eski eşi Işıl Sergen'den geldi.  Ünlü oyuncunun yasadığı ihanetin ardından Işıl sergen Sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, "Oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim" ifadelerini kullandı.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz ‘in Haluk Güçlü' sü Burak Sergen nisan ayında koron virüse yakalanan ve 46 gün boyunca ağır bir  tedavi gören oyuncunun 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı iddia edildi.

İş Adamının Evine Girerken Görüntülendi

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından  Burak Sergen, 4 ay önce nikâh masasına oturduğu 32 yaşındaki eşi Nihan Ünsal'ın kendisini aldattığını öğrendi. Ünlü oyuncu Burak Sergen eşi Nihan Ünsal'dan bir süredir şüphelendiği öne sürüldü. Burak Sergenin eşi Nihan Ünsal'ın ilişkisini belgelettiği de iddia edilenler arasında. Bu belgelere göre; Burak Sergenin eşi Nihan Ünsal, İzmirli bir iş adamı ile aynı eve girerken görüntülendi.

Oğlumun Babası Bu Durumdan En Güçlü Şekilde Çıkacak

4 ay önce nikâh masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan boşanmak isteyen Burak Sergen harekete geçti. Yaşadığı zorlu süreçte Burak Sergen'e destek eski eşi Işıl Sergen'den geldi. Işıl sergen Sosyal medya hesabından  paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, "İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum" diyerek eski eşine destek verdi.

Tazminat Almadım

Burak Sergenin uğradığı ihanetten sonra destek olan Işıl Sergen, boşanma sürecinde ortaya atılan  15 milyon TL  tazminat alması yönündeki iddiaları yalanlayarak açıklama da bulundu. Işıl Sergen paylaşımının devamında, "Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak beyle boşanma anlaşmamızda "15 milyon tazminat" aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bu gün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dâhil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum." Diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Işıl sergen ile uzun süre evli kalan Burak Sergen 2018 yılında yollarını ayırma kararı almışlardı. Ünlü oyuncu 2021 yılında Nihan Ünsal ile dünya evine girdi. 4 aylık evli olan ciftin birliktelikleri ihanet nedeni ile sona eriyor. Zor süreçlerden geçen Burak Sergene oğlunun annesinden destek geldi.

Çıkan ihanet haberleri ardından merak edilen Nihan Ünsal, 1986 doğumlu olup 35 yaşındadır. İzmir Göztepe'de hayatına devam eden Nihan Ünsal, özel bir akademide sunuculuk ve spikerlik eğitimi alıyor. Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal 11 Şubat 2019 tarihinde nişanlanmışlardı. Kısa süre önce dünya evine giren çiftin birliktelikleri son bulma aşamasında.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar