Merve Yıldırım niçin Survivor’dan diskalifiye edildi?

Merve Yıldırım niçin Survivor’dan diskalifiye edildi?
Survivor Merve Yıldırım:"Survivorun zor şartlarını yaşarken üzerine bunların üstesinden gelip muhteşem bir performans koyarak ilerledim. Aslında çok zor şeyleri başardım."

2023 Survivor’ı bir türlü istenildiği gibi gitmiyor. En başta ünlüler takır takır dökülerek yarışmaya veda ettiler. Bunlar arasında ilk akla gelenler Berdan Mardini, Yusuf Güney, Seçkin Piriler, Ümit Erdim, Zeynep Alkan oldu.Üstelik Acun Ilıcalı bu seneki Survivor’un fizik değil zeka ve akıl odaklı olacağını açıklamasına rağmen.

Merve Yıldırım niçin Survivor’dan diskalifiye edildi?

Survivor gönüllülerin gözde yarışmacısı Merve Yıldırım’ın diskalifiyesi yaşanılan tartışma ve fiziksel yetersizlikten olduğu açıklandı. Ama Merve de haftalar sonrası şu açıklamalarda bulundu;"Herkese merhaba 3 buçuk aydır yoktum. öncelikle sizleri çok özledim. Bildiğiniz gibi artık survivorda değilim. Yaşadığım Olayın şokunu ve üzüntüsünü bende henüz yeni atlatıyorum. Öncelikle hiçbir şey benim sağlığım psikolojim ve canımdan değerli değil ama ben hayalim ve yarışma için gerek canımı gerek psikolojimi hiçe saydım ve gidebildiğim kadar böyle gittim.

Survivor da performansım ile öne çıktım. aldığım sayıları, takımıma kazandırdığım ödülleri, çıktığım bestofları sizler biliyorsunuz. Hiçbir zaman ‘ ben sevgilimi özledim gitmek istiyorum’ gibi cümleler kurmadım. Ya da survivor çok zormuş çok açım yapamıyorum artık diye kaprislerim ile de bitmedi. Gördüğüm şiddetten sonra çok zor toparlandım. Toparlandıktan sonra yine takım değiştirdim yine toparlandım temas istemiyorum denilişime gülündü sinir krizi geçirdim. Korkak dendi yine toparlandım. Survivorun zor şartlarını yaşarken üzerine bunların üstesinden gelip muhteşem bir performans koyarak ilerledim. Aslında çok zor şeyleri başardım. Halk oylaması konuşmamda ki o güçlü Merve oldum Survivorda. Hikayemi sizlerle sadece bir kez paylaştım.”

Kendimle gurur duyuyorum

“Yarışmada hiçbir zaman hikayemi tekrar gündeme getirip arkasına sığınıp mağduriyet yapmadım. Sizlere orda anlatmak istediğim acılı bir hayat hikayesi değil ordan doğan Merve’ydi. Bazılarınız bunu bile kullanmaya çalıştı.‘yürüdüğüm’ söylenen oyunda ben artık psikolojik olarak bitiktim orda değildim bu her yarışmacıya ara ara oluyor. Ve benim bu denli ilk kez oluyor. Destekleyen ve her şeyi net gören hepinize sonsuz sevgilerim ve teşekkürlerimle. Kendi kendimi yetiştirdiğim Merve ile şimdi çok daha fazla gurur duyuyorum. Duruşunu bozmayan karakterinden ödün vermeyen sırf televizyon için kötülüklerden beslenmeyen. Son olarak kesinlikle ‘oraya girmek isteyen insanların hakkını yedin’ cümlelerinini kabul etmiyorum. 3 yıl uğraştım. Evimi işimi bırakıp 20 gün yarışmaya girebilme umuduyla bir evde belirsizlik içinde bekledim. Hep ışık saçan enerjim ile anıldım bundan sonrada o Merve olarak devam edeceğim. Unutmayın ki ne demiştim ‘yeni gelmedim geri geldim."

30-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar