Meryem Uzerli hayranlarına sevindiren haber!

Meryem Uzerli hayranlarına sevindiren haber!
Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan karakteri ile akıllara kazınan güzel oyuncu Meryem Uzerli milyonlar tarafından büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu hayranları vereceğimiz bu habere çok sevinecek. İşte o haber...

2011 yılında Star TV'de yayın hayatına giren Muhteşem Yüzyıl'ın 8 ay süren oyuncu seçmelerinde seçilen Meryem Uzerli kısa süre içerisinde büyük hayran kitlesine sahip oldu. Ses tonu ve konuşması ile izleyicinin ilgisini çeken Meryem Uzerli uzun süre boyunca dizide rol aldı. Güzel oyuncunun tam adı Meriem Sahra Uzerli'dir. Babası Türk, anne ise Alman'dır. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından ortadan kaybolan Meryem Uzerli'nin bir kızı olmuştur. 2015 yılında da 'Elidor' reklamlarında oynamıştır. Şimdi de hayranları için güzel bir haber geldi. Ve diğer önemli dizileri canlitv'den de takip edebilirsiniz..

MERYEM UZERLİ, CİNGÖZ RECAİ KADROSUNDA!

Usta yazar Peyami Safa'nın önemli eserlerinden biri olan Cingöz Recai, 1954 ve1969 yılları arasında iki defa sinemaya uyarlanmıştı. Eser aynı isim ile Limon Film tarafından tekrardan beyaz perdeye uyarlanacağını daha önce duymuştuk. 2017'de sete çıkması büyük merakla beklenen filmin erkek başrol oyuncusu yani Cingöz Recai'yi canlandıracak olan kişi Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşmaya varıldı. Kadın başrol oyuncusu ise Meryem Uzerli oldu. Güzel oyuncu yapım şirketi ile anlaşma imzaladı.

İşte filmin oyuncu kadrosu

Hakan Boyav

Musa Uzunlar

Haluk Bilginer

Kenan İmirzalioğlu

Meryem Uzerli

11-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar