Meryem Uzerli’yi Hiç Böyle Görmediniz?

Meryem Uzerli’yi Hiç Böyle Görmediniz?
Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem Sultan’ı güzel oyuncu Meryem Uzerli tükenmişlik sendromundan çıkış yolunu maneviyata yönelerek buldu. Güzel oyuncu Kur’an-ı Kerim okumaya başladı.

Ramazan ayının gelmesi ve koronavirüs sebebiyle de evden çıkılamayan bu günlerde pek çok kişi kendini maneviyata verdi. Evinde Kur’an-ı Kerim okumaya, namaz kılmaya başlayan ünlü sayısı da hiç az değil. Son olarak magazin basınında ve sosyal medyada bolca haberlerini okuduğumuz ve hemen herkesin çok yakından tanıdığı güzel ve başarılı oyuncu Meryem Uzerli de evinde Kur’an okumaya başladı. Daha önce tükenmişlik sendromuyla gündeme gelen ve bu haberlerle de gündemde çokça yer alan güzel oyuncu bu haberlerle de gündem olmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadığı karakterle bir anda ünlenen ve herkesin çok yakından tanımaya başladığı ve seyircinin gönlünde taht kuran başarılı oyuncunun bu halini görenler ise şok oldu. İşte detaylar!

Kur’an-ı Kerim okuyor, Dua Ediyor!

Daha önce tükenmişlik sendromuyla gündem yer alan ve sosyal medya ve magazin dünyasının başarılı ismi Meryem Uzerli şimdilerde evinde karantinada. Koronavirüs sebebiyle evinden çıkmayan güzel oyuncu bu sıkıntılı günleri en iyi şekilde değerlendirmek için maneviyata yönelmeye karar vermiş olacak ki Kur’an okumaya başladı. Koronavirüs sebebiyle karantinada olan ve evinden çıkmayan Uzerli bu süreçte hayatını sorgulamaya başladı. 36 yaşındaki güzel oyuncu bu zorlu süreci atlatabilmek ve kendini de en iyi şekilde koruyabilmek için maneviyata yönelen Uzerli Kur’an okumaya başladı. Uzerli’nin bu halini görenler ise gözlerine inanamayarak adeta şok oldu. Sosyal medyada yer alan yorumlarda pek çok kişi oyuncunun daha önce tükenmişlik sendromuna girdiğini söylediğini hatırlatarak “tükenmişlik sendromuna en iyi çözümü buldu” şeklinde yorumlarda bulundu.

Meryem Uzerli Kimdir?

12 Ağustos 1983 yılında Almanya’da dünyaya gelen Meryem Uzerli’nin babası Türk annesi ise almandır. İlk öğretim hayatının ardından gençlik yıllarında Almanya’da tiyatro eğitimi almıştır.  Daha sonra Almanya’nın pek çok kentinde pek çok tiyatro oyununda rol almıştır. Güzel oyuncu daha sonra Muhteşem Yüzyıl dizisi için yapılan seçmelere katılmış ve burada başarılı olarak dizideki Hürrem Sultan karakteri için seçilmiştir. Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır. Hürrem Sultan rolüyle adeta devleşen ve herksi kendine hayran bırakan oyuncunun rol aldığı diğer yapımlardan bazıları Annemin Yarasaları, Gecenin Kraliçeleri adlı yapımlardır.

15-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar