Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinin başrolünde

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinin başrolünde
3 çocuk annesi Karsu karakterini canlandıracak Özge Özpirinççi nin partneri belli oldu. Sandık Kokusu dizisinde Özge Özpirinççi ile başrolü paylaşacak isim Metin Akdülger oldu.

Sandık Kokusu dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Sandık Kokusu dizisinde başrolünde kimler rol alıyor? Sandık Kokusu dizisinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Dizinin genel yayın yönetmenliğini ve yönetmenliğini kim üstleniyor? Dizi konu olarak neyi işliyor? Disney Plus Sandık Kokusu dizisini yayınlamaktan niye vazgeçti? Özge Özpirinççi kimdir? Sandık Kokusu hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinin başrolünde

 Senaryosunu Zeynep Gür ve Melis Civelek’in kaleme aldığı Sandık Kokusu dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor.Dizney Plus’ta yayınlanması planlanan Sandık kokusu dizisi yerli projeleri iptal edince akıbeti belirsiz bir duruma düşmüştü. Yapımını 03 Medya’nın yaptığı dizinin Disney Plus’ta yayınlanmayacağı belli olunca yeni sezonda hangi kanalda izleyicilerin karşısına hala belli olmasa da hazırlıklar devam ediyor. Dizide 3 çocuk annesi Karsu karakterine hayat verecek olan Özge Özpirinççi nin partneri belirsizliğini koruyordu. Oyuncu seçmeleri devam eden Sandık Kokusu dizisinde Özge Özpirinççi ile başrolü paylaşacak isim Metin Akdülger oldu.

Sandık Kokusu dizisinde aile ilişkileri anlatılıyor

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan Metin Akdülger çalışmalarını sürdürüyor. Kimler Geldi Kimler Geçti dizi çalışmalarını bitirmek üzere olan yakışıklı oyuncu hemen ardından Sandık Kokusu dizisi için hazırlık yapmaya başlayacak. Aile ilişkilerini değişik bir perspektiften etkileyici bir dille ekranlara aktaracak olan dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Genel yayın yönetmenliğini Zeynep Günay’ın üstlendiği Sandık Kokusu dizisinin hangi kanalda ekrana geleceği ve nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak konusu oldu?

Özge Özpirinççi kimdir?

1 Nisan 1986 İstanbul doğumludur. İlk orta İstanbul’da okudu, lisenin 1 senesini ABD’de okudu. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bölümleri’nden mezun oldu. İlk Kavak Yelleri’nde oynadı. 2021 yılında evlendiği Burak Yamantürk’ten Mercan isimli bir kızı vardır.

Filmografisi-Televizyon

2008      Cesaretin Var mı Aşka   Ebru Karataş      Başrol oyuncusu              Kanal D

Kavak Yelleri      Ada        Yardımcı oyuncu

2009-2010           Melekler Korusun           İpek Taşkır          Başrol oyuncusu              Show TV

2010      Deli Saraylı          Dilruba

2011-2012           Toplu Hayat       Kendisi Sunucu TRT Okul [4]

2011-2012           Al Yazmalım       Asiye     Başrol oyuncusu              atv

2012      Ağır Roman Yeni Dünya                Zehir Ahu            Star TV

2013-2014           Tatar Ramazan  Alin Terziyan      atv

2014-2015           Aramızda Kalsın               Görkem               Star TV

2015-2016           Aşk Yeniden      Zeynep Taşkın  FOX

2017-2020           Kadın    Bahar Çeşmeli

2019      Mucize Doktor  Konuk oyuncu

Yakında                Sandık Kokusu  Karsu    Başrol oyuncusu             

03-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler