Burcu Esmersoy dünya evine girdi

Burcu Esmersoy dünya evine girdi
Burcu Esmersoy;Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum

Burcu Esmersoy kimin ile evlendi? İlk evliliğini İtalya’da yapan ünlü sunucu 2. Ve 3. Düğününü nerede yapacak? Burcu Esmersoy daha önce hiç evlilik yaptı mı? Gelinin ve damadın kostüm tercihleri nasıl? Düğün ile ilgili yorumlar nasıl? Çiftin düğündeki ruh hali nasıldı? Burcu Esmersoy’un evliliği ile ilgili merak ettikleriniz yazımızda…

Burcu Esmersoy dünya evine girdi

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy ve işadamı Nazım Akmandil, İtalya’nın Puglia kentinde hayatlarını birleştirdiler. Burcu Esmersoy yaklaşık iki yıldır tanıştığı iş insanı ile İtalya’nın Puglia şehrinde şatafatlı bir merasimle evlendi. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un gelinlik tercihi Özgür Masur imzalı duvak tercih edilmemiş , pelerin tarzında, sırt dekolteli, uçuş uçuş uçuş sonbaharı yansıtan naif  bir gelinlik oldu. Esmersoy’un düğün sırasında duygusal anlar yaşadığı, gözyaşlarına engel olamadığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Burcu Esmersoy, Nazım Akmandil çiftinin İtalya’nın ardından İstanbul ve Bodrum’da da düğün yapacağı biliniyor.

Nasıl tanıştılar?

Burcu Esmersoy’un daha önce de başka evlilikleri olmuştu. 3. Defa dünya evine giren ünlü sunucu daha önce 2005 – 2008 yılları arasında Massimo Cusimano ve 2018 – 2019 yılları arasında Berk Suya batmaz ile iki evlilik yaşamıştı. NTV’de Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına katılan Burcu Esmersoy, eşi Nazım Akmandil ile tanışma hikayesini anlatmıştı.  Ünlü sunucu eşi ile ilk tanışma anını şu şekilde paylaştı; “"Bir sabah 8,15 uçağıyla Berlin'e uçarken, bomboş bir uçakta 2A ve 2B'ye oturduk biz. Boş uçakta yanyana! Uçak kalkmadan uyurum ben, yorucu bir tempoda çalıştığım için hep uyurum ben. Dikine uyuyabilen bir insanım, ne kadar hoş bir çocuk onun yanında uyumayayım şimdi horlarım ben diye, başka yere oturdum. Uçak indi, uçaktan indik, pasaport kuyruğuyla karşılaştım, 1 saat 45 dakika! O kuyrukta 2 tane Türk, konuşmaya başladık. Hikayeyi kimse bilmiyor, ilk kez anlatıyorum" ifadelerini kullandı.

Damadın kıyafeti nasıldı?

Damat Nazım Akmandil ise Beyaz ceket, siyah pantolon, siyah papyonu ile düğündeki yerini alırken 2. Bir elbise olarak papyonsuz beyaz takım elbise ve beyaz gömleği ile geceye damga vurdu. Mutluluk ve heyecandan gözyaşlarını tutamayan çifte aşk bu demek, aşık kadın, aşık erkek böyle oluyor, çok mutlu ol Burcu, mutluluk gözlerinden okunuyor gibi binlerce yorum yağdı.

03-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler