Milyonerde Tıp sorusunu bilemeyen Doktor, gündem oldu

Milyonerde Tıp sorusunu bilemeyen Doktor, gündem oldu
Zaman zaman ilginç soru ve yarışmacılarıyla gündem olan Milyoner, 6 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölüm ile yine gündem oldu. Basit tıp sorusunu bilemeyen doktora tepki yağdı.

Ünlü aktör Kenan İmirzalioğlu’nun sunumuyla cumartesi akşamları yayınlanan Milyoner'de Tıp sorusunu bilemeyen Doktor gündem konusu oldu. İlginç soru ve konuklarıyla zaman zaman gündeme gelen Kim Milyoner Olmak İster bir kez daha alay konusu oldu. İzleyici merak ediyor, 14 yıllık doktorun bilemediği basit tıp sorusu neydi? Programın müdavimleri olaya nasıl tepoki gösterdi? Şimdi detaylar

Milyonerde Tıp sorusunu bilemeyen Doktor, gündem oldu

Cumartesi akşamları Atv’de yayınlanan fenomen yarışma programı zaman zaman gündem oluyor. Kenan İmirzalioğlu’nun sunumuyla ekrana gelen yarışmada ilginç sorular kadar ilginç konuklar da dalga konusu oluyor. Bunlardan biri de 6 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan Milyoner’de yaşandı.

Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?

Mehtap adlı yarışmacı uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Ülkemize gelerek yarışmaya katılan yarışmacı Mehtap, 4. Soruda takıldı. Tıp sorusu için telefonla joker hakkını kullanan yarışmacı tanıdığı bir doktora bağlandı. Beklemediği bir cevap alan Mehtap, büyük umutlarla katıldığı yarışmadan 1000 lira ayrılmak zorunda kaldı.

İşte o basit soru?

Atv ekranlarında 6 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilginç anlar yaşandı. İsveç’te yaşayan Mehtap, Kenan İmirzalioğlu’nun sunduğu yarışmada ilk 3 soruyu bildi. 4. Soru tıp sorusuydu. "Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır" sorusunu bilemeyen Mehtap, telefonla joker hakkını kullandı. 14 yıllık Aile hekimi olan arkadaşını arayarak yardım istedi.  Soruyu defalarca okuyan Mehtap, doktor arkadaşının “Omurilik sarımsağı” seçeneğini söylemesiyle o şıkkı seçti. Kendisine de “Omurilik sarımsağı” seçeneğinin yakın geldiğini ifade eden Mehtap, yarışmadan elendi. Ortaokul öğrencisinin bile bileceği Omurilik Soğanı’nı bilemeyen Mehtap ve 14 yıllık doktor, sosyal medyada dalga konusu oldu.

İmirzalioğlu da çok şaşırdı

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu verilen cevaba önce şaşırdı. Cevap üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen İmirzalioğlu, Mehtap’a "Ali Bey doktordu değil mi Mehtap Hanım, hangi bölüm?" diye sordu. Mehtap ise aile hekimi olduğunu söyledi. Bunun üzerine üzülen Kenan İmirzalioğlu durumu kurtarmak için şu cümleleri kurdu. "Acaba Ali Bey’in kafası mı karıştı diye düşünüyorum. Ben Ali Bey’i birazcık kurtarmaya çalıştım da kurtaramadım galiba. Ali Bey’in bu sorunun cevabını bildiğinden eminim, emin olmak istiyorum. Heyecandan karıştırdığını düşünüyorum, düşünmek istiyorum"

07-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar