Vefat eden Hüner Coşkuner için ilginç eylem

Vefat eden Hüner Coşkuner için ilginç eylem
Hayvanseverliğiyle tanınan ve çok sayıda vakfa yardım eden Hüner Coşkuner vefatıyla herkesi üzdü. Hayranları bakın onun için ne yapacak?

Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz sanatçı Hüner Coşkuner için ilginç bir eylem düzenlenecek. Erken denilecek bir yaşta kanserden ölen Hüner Coşkuner hayranları pandemiye rağmen ilginç bir eyleme imza atacak. Takipçilerimiz bu ilginç eylemi merak edip araştırıyor. Şimdi detaylar

Vefat eden Hüner Coşkuner için ilginç eylem

Memleketimiz yetiştirdiği ünlü sanatçılardan Hüner Coşkuner 58 yaşında vefat etti. Bir süredir kanserle boğuşan usta sanatçı hayata tutunamadı ve arkasında çok sayıda albüm bırakarak sevenlerini yasa boğdu. Hayvanseverliğiyle bilinen Hüner Coşkuner için Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği bir eylem düzenlemeye karar verdi. Kısa adı HAÇİKO olan dernek, ses sanatçısı ve hayvanseverliğiyle bilinen Hüner Coşkuner için sokakta besleme yapacak.

Sokak hayvanlarına besleme yapılacak

Ünlü gazeteci Ömür Gedik’in Kurucu başkanlığını yaptığı Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) faaliyetleriyle tanınan bir dernek. Uzun yıllardır aktif çalışan dernek, pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanlarına besleme yapıyor. Hayvanlar için faaliyetleriyle bilinen Hüner Coşkuner’in aniden vefatı nedeniyle HAÇİKO, derneğin üyesi sanatçı için sokakta besleme yapacak.

İyi bir hayvanseverdi

HAÇİKO Derneği Başkanı Ömür Gedik ilginç eylem için şu açıklamayı yaptı. “Hüner Coşkuner çok iyi bir insan ve çok kıymetli bir sanatçıydı. Kaybettiğimizi duyunca çok üzüldüm. Beslediği çok sayıda kedi köpek vardı. Bu hafta sonu Hüner Hanım için beslemeler yapacağız. Ayrıca yaklaşık bir senedir hepimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz, özellikle sokakta yaşayan patili dostlarımız bu dönemde çok aç kaldılar. Biz bu dönemde elimizde olandan daha fazla çaba sarf ederek aç kalmamaları için besleme yapıyoruz. Vicdanı olan her insan her zaman dediğimiz gibi kapısının önüne bir kap su, bir kap mama koysun"

Hüner Coşkuner Kimdir?

1963 İstanbul doğumlu sanatçı küçük yaşta sanat hayatına atıldı. Melahat Pars, Kamuran Yarkın ve Feriha Tunceli gibi ustalardan eğitim alan Coşkuner, ilk albümü olan 1989 yapımı “Sakın Dönme Geriye” ile sanat dünyasına adını yazdırdı. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Hüner Coşkuner, Lösemili Çocuklar Vakfı, Bedensel Engelliler, Dünya Şizofrenliler Derneği’nde gönüllü olarak çalıştı.

Bazı Albümleri

Sakın Dönme Geriye (1989)

Beni Sevmeni İstiyorum (1990)

Gidemezsin (1991)

Bir Hüner Coşkuner Klasiği (1996)

Beni Tek Sen Anlarsın (1997)

İşte Düet Sevemem (Erol Büyükburç ile)

Vurgunum Sana (2002)

Yeşilçam Klasikleri (2013)

Seni Acele Görmem Lazım (2015)

07-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar