Mimar Selim Bey ile Evim Daha Güzel Programına Nasıl Başvuru Yapılır?

Mimar Selim Bey ile Evim Daha Güzel Programına Nasıl Başvuru Yapılır?
Ekranlara bir ev dekorasyon programı daha geliyor. Mimar Selim Beyle Evim Daha Güzel programı yakında Haber Global'de. Peki programa başvuru nasıl yapılıyor? İşte detaylar!

Televizyon yayıncılığı dizi yayıncılığından ibaret değil. Bu her ne kadar pek seyirci için şaşırtıcı bir bilgi olsa da televizyon yayıncılığının içinde haber, müzik, belgesel, eğitim kültür, spor, çocuk, kadın ve başka pek çok farklı alanda programlar da üretiliyor. Her ne kadar bizlerin dünyası dizilerden ibaret gibi görünse de değişik formatlarda ve değişik kanallarda pek çok yeni ve yenilikçi program seyirciyle buluşuyor. Bu programlardan biri olan ve daha önce Kanal D ve Tv 8 ekranlarında da yayınlanan Mimar Sinan Bey’le Evim Daha Güzel programı şimdilerde yeni kanalında yayın için gün sayıyor. Selim Yuhay’ın sunuculuğunu üstlendiği ev dizayn ve dekorasyon programı yakında yeni kanalı olan Haber Global ekranlarında seyirciyle buluşacak. Peki programda evinizi dizayn ve dekorasyon yaptırmanız için programa nasıl başvuru yapabilirsiziniz? İşte detaylar!

Evini Usta Ellere Dekore Ettirmek İsteyenler İçin İşte Bunun En Kolay ve Yolu!

Daha önce Evim Şahane programının da sunuculuğunu ve program formatını yapan Mimar selim Yuhay yeni kanalında yine benzer bir programla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Haber Global ekranlarında yayınlanacak olan Mimar selim Bey’le Evim Daha Güzel Programı yakın zamanda ekranlara gelecek. Programda seçilen bir evin dekorasyonunu ve dizaynını yapan program ekibi seçilen evi, ev sahibinin hiç tahmin edemeyeceği bir hale getirerek ev sahibini mutlu ediyor.

Programa katılmak için yapılması gerekense oldukça basit. Programa başvuru yapmak. Bunun için yapılması gereken programın yayınlanacağı Haber Global internet sitesine girmek ve başvuru formunu eksiksiz ve yanlışsız bir şekilde doldurup göndermek. Bundan sonra geriye program ekibinin sizi aramasını beklemek kalıyor. Program ekibi eğer sizi seçerse önceden bir ön hazırlık için evinize geliniyor ve ardından gerekli planlamalar yapılmaya başlıyor.

Mimar Selim Bey’le Evim Daha Güzel Programı Sunucusu Selim Yuhay Kimdir?

Sunucu ve mimar selim Yuhay 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yuhay Yıldız teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olmuştur. Selim Yuhay kendi alanında farklı mimari çözüm yaklaşımları ve kendine özgü çizgileriyle tanınan ve kendi imzasını bırakan bir mimardır. Yuhay ilk olarak Kanal D ekranlarında Evim Şahane programını ardından Tv 8’de Güle Güle Oturun Programını sunmuştur.

02-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar