Minik ekranlara geri dönüyor!

Minik ekranlara geri dönüyor!
Efsane dizi İçerde'deki Minik lakabı ile kısa süre içerisinde büyük ün kazanan oyuncu Seyithan Özdemir ekranlara geri dönüyor. Minik hayranları gelen bu haberle sevinçten havaya uçtu. İşte Minik yeni rolü..

Show Tv ekranlarının izlenme rekoru kıran dizisi İçerde, geçtiğimiz günlerde bomba gibi bir final bölümü ile karşımıza çıktı. Dizide Minik lakabı ile tanınan 2.05 metre uzunluğundaki başarılı oyuncu Seyithan Özdemir'in yeniden ekranlara döneceği açıklandı. 2 metre boyunun olmasına karşı Minik lakabı takılan oyuncu çok kısa süre içerisinde fenomen oldu. Daha önce de ekranlara çıkan oyuncu bu rolü ile Türkiye'nin gündemine oturdu. Celal Baba'nın adamlarından olan Minik final bölümünde Celal Baba için kendini feda etmişti.

BU SEFER KORKU FİLMİNDE ROL ALACAK!

İçerde dizisinin bitmesinin ardından Minik adı ile tanınan oyuncu Seyithan Özdemir, farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Seyithan Özdemir'in bu sefer bir korku filminde yer alacak. Başarılı oyuncunun filmin çekimleri için Samsun'a gittiği öğrenildi. Yeni projesi hakkında konuşan oyuncu, 'Samsun’a sinema filmi projesi için geldim. Çok güzel bir film olacağını düşünüyorum. Umarım halk beğenir. Belli bir süre Samsun’da kalıp film çekimlerini tamamlayacağız' dedi.

07-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar