No:309 finale doğru yaklaşıyor.

No:309 finale doğru yaklaşıyor.
Uzun süredir ekranlarda yerini alan ve geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan No:309 dizisi yavaş yavaş sezon finaline yaklaşıyor. Son yayınlanan 55. bölümde işler biraz sarpa sarsa da, bakalım 56. bölümde düzelecek mi?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi No:309 finale doğru yaklaşıyor. Her bölümüyle izleyenlerinin beğenisini kazanan dizinin 56. bölümünde bakalım neler olacak? 56. bölüm fragmanı yayınlandı mı? No:309 56. bölümde neler olacak? No: 309 56. bölümüyle 12 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak. Dizinin 56.bölümünü Canlı TV’den izleyebilirsiniz.
 

No:309 55. bölümde neler oldu?
Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde Lale ve Nilüfer'i çocuklara bakabilecekleri konusunda ikna etmeyi başaran Onur ve Kurtuluş için güzel başlayan işler sonunda fena karıştı. No:309 55.son bölümde çocuklar resmen ortalıktan kayboldu.

Güzel bir tatil geçirip İstanbul’a dönen Lale ve Onur çiçekçide işlerin bir hayli yığıldığını fark ederler. Bunun üzerine Lale’de Nilüfer ile birlikte annesine yardım etmek ister. Fakat tam bu dönemde Emir’in dadısı hastalanır ve Emir’e bakmaya gelemez. Bunu fırsata çevirmeyi düşünen Kurtuluş ve Onur, Lale ve Nilüfer’e çocuklara bakabileceklerini söyleyerek onları ikna ederler. Ancak işler planladıkları gibi gitmez. Lale’nin de içi hiç rahat değildir zaten. Onur ve kurtuluş bir anda çocukları evde bulamazlar. Her yere bakarlar ama çocuklar ortalıkta yoktur. Haberi duyan herkes ayaklanır. Özellikle de Lale çocukların kaybolduğu haberiyle yıkılır.
 

06-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler