Misafir 3. Bölüm İzle

Misafir 3. Bölüm İzle
Misafir 3. Bölüm İzle; 25 Kasım Perşembe 3. Bölümüyle ekrana gelen Misafir Dizisinin yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Misafir 3. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın ve Emir Kaan Özkan’ın rol aldığı Misafir bu akşam 3. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Ekrana henüz gelmeye başlayan ve henüz 2 bölüm yayınlanan Misafir dram türündeki hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlamayı daha ilk iki bölümden başarmış durumda. Reytinglerde Perşembe akşamlarındaki alışılmış kuralları değiştireceği belli olan dizide uzun aradan sonra rol alan Hazal Kaya ise seyirciden yine tam not almayı başardı. Fox Tv’nin yeni dizisi Misafir bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

MİSAFİR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan ve henüz ilk iki bölüm yayınlanan Misafir dizisi yayınlanan ilk iki bölümde seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Güneş, Erdem’e olan minnetini nasıl geri ödeyeceğini düşünmektedir. Bunun üzerine Erdem, Güneş’e çocuklarının bakıcısı olmayı teklif eder. Ancak Güneş’in misafirlikten çıkarak evin bir bireyi olması en çok Betül’ü rahatsız edecek ve bunun için adımlar atmaya başlayacaktır.

Misafir 3. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarının yeni başlayan dizisi Misafir Perşembe akşamlarının iddialı dizilerinden biri olmayı ilk iki bölümde başarmış durumda. Oyuncu kadrosunda birbiriden ünlü isimlerin yer aldığı dizide üç çocuklu bir baba ile her şeyini geride bırakarak yeni bir hayata adım atan Güneş’in hikayesi ele alınmaktadır. Dizinin bu akşam yayınlanacak 3. Bölümünde Gece’nin annesi Nazan, Erdem’in evine bir yıldırım gibi düşer. Gece, annesine karşı duyduğu öfkeyi engelleyerek Güneş kimliğini korumaya ve kendisini Güneş olarak bilenlere karşı gerçek kimliğini saklı tutmaya çalışacaktır. Öbür taraftan Gece’nin ortaya çıkmasından korktuğu gerçekleri Erdem ve Giray’ın bulması ise an meselesidir. Üstelik Nazan kendisiyle birlikte peşinden büyük bir tehlike de getirmiştir ve bu tehlike hem Gece’nin hem de Erdem’in hayatlarında büyük izler bırakacaktır. Misafir bu akşam ekrana gelecek 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

25-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar