Misafir 2. Bölüm İzle

Misafir 2. Bölüm İzle
Misafir 2. Bölüm İzle; 18 Kasım Perşembe akşamı 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen Misafir dizisinin yayınlanan 2.bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Misafir 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hazal Kaya, Ozan Dolunay, Selen Öztürk, Bülent Şakrak, Nezaket Erden ve Berk Yaygın’ın rol aldığı Misafir bu akşam saat 20.00’da 2. yeni bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Henüz yayına yeni başlayan Misafir özellikle Hazal Kaya’nın uzun süre sonra rol aldığı ilk dizi olması dolayısıyla özellikle sosyal medyada geniş şekilde yer buldu ve tanıtımları yapıldı. Med Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan Misafir travmatik bir çocukluk geçirmiş olan Gece ile üç çocuk babası olan Erdem’in hikayesini seyirciye taşıyacak. Özellikle ikilinin tanışmasıyla birlikte hem Gece hem de Erdem hayatlarının tamamen değişeceği anlarlar ve ikili artık umut dolu bir yarın için çalışmaya başlarlar. Ancak ne yazık ki gecenin geçmişi peşini bırakmayacaktır. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve seyirciden tam not alan Misafir bu akşam 2.yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor.

MİSAFİR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Medyapım tarafından hazırlanan ve bu akşam 2. Yeni bölümüyle ekrana gelen uyarlama dizi Misafir yayınlanan ilk bölümde seyirciden tam not aldı. Perşembe akşamlarına damga vurması beklenen dizinin yayınlanan ilk bölümünde Gece zorlu bir hayat sürmektedir ve hayatının son günü olarak düşündüğü günde Erdem ile karşılaşır. Bu saatten sora Gece hayatını yeniden yazmaya ve yeniden bir hayat kurmaya karar verir. Erdem’in evine davet etmesiyle ikili arasında artık yepyeni bir hikaye ve hayat başlayacaktır.

Misafir 2. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sezona geç başlayan Misafir bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Geçen hafta yayınlanan ilk bölümde oldukça başarılı bir girişle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran dizi özellikle Hazal Kaya’nın uzun süre ara verdikten sonra başladığı ilk dizi olması dolayısıyla dikkatleri çekti. Hazal Kaya’nın travmatik bir çocukluk yaşayan genç bir kadını canlandırdığı dizinin bu akşam ekrana gelecek 2. Bölümünde Güneş, Erdem’e olan minnetini nasıl ödeyeceğini bilememektedir. Erdem ise Güneş’e çocuklarının bakıcısı olmayı teklif eder. Güneş’in misafirlikten çıkıp artık evde bir birey haline gelmesi en çok Betül’ü rahatsız eder. Güneş’in geçmişini araştırmaya başlayan Giray ise Gece’nin geçmişinden bir tehlikeyi Erdem’in evine misafir eder. Ancak misafir edilen bu kişin herkesin hayatını tümden değiştireceğinden hiçbirinin haberi yoktur. Misafir bu akşam ekrana gelecek 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da FoxTv’de seyirciyle buluşuyor.

18-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar