Mood Ödülleri Sahiplerini Buldu

Mood Ödülleri Sahiplerini Buldu
Sunuculuğunu Azra Akın’nın yaptığı Mood Dergisi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen törenle Mood Ödülleri sahiplerine teslim edildi.

Mood Ödülleri Burak Akan tarafından organize edilen, sunuculuğunu Azra Akın ve Mustafa Üstündağ'ın üstlendiği gecede jüri oyları ile birlikte belirlenen mood ödülleri sahiplerine teslim edildi.

Umudum Olur musun’a Destek Verdiler

Dünya güzeli Azra Akın'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Umudum Olur Musun Derneği'ne Nurgül Yeşilçay ve Arzum Onan destek oldu. İki güzel ünlü kadın destek olmak için, Nurgül Yeşilçay kendi yaptığı tablosunu, Arzum Onan da yapımı kendisine ait heykeli bağışladı. Gece de düzenlenen açık artırmada Arzum Onan'ın heykelini iş adamı Yaşar Yolcular, Nurgül Yeşilçay'ın tablosunu ise Burak Akan satın aldı. Ünlü oyuncu ve ses sanatçıları Mood Ödülleri gecesinde, gecenin güzelleri seçilerek keyifli dakikalara imza attılar.

8. Kez düzenlenen Mood Ödül Töreninde Ödüllerine Sahip Olan Ünlü İsimler 

Kadın oyuncu: Nurgül Yeşilçay

Ödül gecesine oğlu Osman Nejat ile katılan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilcay, "Korumamla geldim" sözleri ile herkesi güldürdü.

Gündüz kuşağı programı: Çağla ile Yeni Bir Gün. Programında kadınlara yönelik her şeyi konu edinen Çağla ödüle sahip olan başarılı isimlerden

Rock müzik kadın sanatçı: Fatma Turgut. Model grubu ile tanıdığımız ve gruptan ayrılarak şuan sola müzik ile yoluna devam eden genç ve başarılı Fatma Turgut Ödüle sahip oldu.

Müzik grubu: Manga

Pop müzik kadın sanatçı: Derya Uluğ

Yaşam boyu sanat ödülü: Aydemir Akbaş

Türk sanat müziği özel onur ödülü: Kamuran Akkor

Türk sineması özel onur ödülü: Engin Çağlar

Jüri özel ödülü: Turgay Tanülkü

Sosyal sorumluluk sahibi kadın sanatçı: Aydilge

Sosyal sorumluluk sahibi erkek oyuncu: Murat Serezli

Genç erkek oyuncu: Berat Efe Parlar

Genç ses sanatçısı:  Alper Erözer

Sunucuya Eleştiride Bulundu

Magazin gündemlerinde sürekli olarak anılan isim Esra Sönmezer, bu kez de sunucu Mustafa Üstündağ'ın performansını sert sözler ile eleştirdi. Esra Sönmezer Mustafa Üstündağ’a  "Bu geceden sonra sunuculuğu bırakın. Size göre değil. Diş doktoruna çocuk aldırmak gibi bir şey bu." Sözleri ile eleştiride bulundu. Son projesi Çukur’da Kahraman Koçavalı karakterine hayat veren başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ, kendisine yapılan eleştiriye  "Haklısınız, ilk sunuculuk deneyimim" diyerek herkesin taktirini bir kez daha topladı.

 

23-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar