Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin boşanması ardından bomba iddia!

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin boşanması ardından bomba iddia!
Sosyla medya fenomeni Selin Ciğerci ve Ünlü futbolcu Gökhan Çıra’nın boşanmasının ardından ortaya atılan bomba iddia duyanları şaşkına çevirdi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra geçtiğimiz haftalarda resmi olarak boşanmaları gerçekleşti. Selin Ciğerci için ortaya atılan iddia duyanları şaşkına çevirdi. Boşanma haberleri sürpriz bir şekilde gelişen çiftin mahkeme tek celsede sonuçlanmıştı. Selin Ciğerci için yapılan iddialar dudak uçuklattı. Onur Akay’ın konuk olduğu bir programda Selin Ciğerci için şok eden bomba iddiayı yayında dile getirdi.

Evlendi !

Sanatçı ve yazar Onur Akay, geçen hafta boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci hakkında öyle bir iddiada bulundu ki duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci'nin, geçtiğimiz yıl bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile İngiltere'de dünya evine girdiğini açıkladı. Onur Akay, Selin Ciğerci ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran ünlü futbolcu Gökhan Çıra’nın, mahkemeden  bir gün sonra başka bir kadınla çekilmiş fotoğrafını yayınladı. Onur Akay konu ile ilgili, ‘aslında bu boşanmanın aldatma nedeni ile değil, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini’ dile getirdi..

Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

Boşanmanın ardındaki sır perdesini Deniz Akkaya’nında bildiğini dile geitren Onur Akay belgelerini de gördüğünü dile getirdi. Onur Akay, "Aslında Selin Ciğerci bir şekilde aldatmış gibi görülüyor. Ben onlara yakın kişilerden bu konuyu çok uzun süre araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci'nin Türkiye'de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere'de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş." Diyerek konuk olduğu programda ortaya attığı iddia duyanları hayrete düşürdü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bu konu hakkında nasıl bir açıklamada bulunacak iddiaları ne cevap vereceği milyonlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü Fenomen Selin Ciğerci, 2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girmişti. Selin  Ciğerci'nin nikah şahitliğini ise yakın arkadaşı olan pop dünyasının başarılı isimlerinde Demet Akalın üstlenmişti. Anlaşmalı bir şekilde tek celsede boşanan çift ortaya atılan bu iddia hakkında neler söyleyecekler..

23-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar