Emel Sayın’dan duygulandıran Tarık Akan sözleri

Emel Sayın’dan duygulandıran Tarık Akan sözleri
Ünlü sanatçı Emel Sayın birçok filmde beraber rol aldığı Tarık Akan için duygulandıran sözler söyledi. Emel Sayın'dan çok konuşulacak Tarık Akan itirafı…

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emel Sayın'dan Tarık Akan'ın vefat yıl dönümünde çok özel açıklamalar geldi. Türk Sineması'nın ve Yeşilçam Sineması'nın en sevilen filmlerinde birlikte rol alan Emel Sayın ve Tarık Akan'ın birbirlerine aşık olduğu hep konuşuluyordu. Emel Sayın ise yıllar önce katıldığı bir televizyon programında aralarında çok özel bir bağ olduğunu itiraf etmişti. Etiler'de bir AVM'de görüntülenen Emel Sayın'a Tarık Akan vefat yıl dönümünde soruldu. Menajeriyle bir toplantı yaptığını söyleyen Emel Sayın gazetecilerin sorularını cevapladı. Milliyet'in haberine göre Emel Sayın, Tarık Akan'ı hiç unutmadığını söyledi. Sayın, "Tarık'ı kaybettiğime inanamıyorum" dedi.

Emel Sayın Tarık Akan'ı hiç unutmadı

Sinemanın iki usta ismi Emel Sayın ve Tarık akan güzelliği ve yalkşıklılığı ile de nam salan oyunculardı. Birçok filmde başrolleri paylaşan usta isimler hep yakıştırılan çiftlerdendi. Sinema dünyasındaki magazin haberleri de onların aşkını sık sık gündeme getiriyordu. Yıllar içerisinde Emel Sayın evlenmişti. Bugün bile aşklarıyla anılan ünlü isimlerden Tarık Akan akciğer kanseri nedeniyle vefat etmişti. Tarık Akan'ın vefatı ise sinema dünyası için büyük bir kayıp olarak görüldü hep.Vefatının yıl dönümünde Tarık Akan unutulmadı ve çok farklı kesimlerce anıldı. Tarık Akan Emel Sayın'a da vefat yıl dönümünde soruldu. Emel Sayın Tarık Akan'ı kaybettiğime inanamıyorum dedi.

Tarık'ı kaybetmek çok zor geldi bana

Türk Sineması'nın yakışıklı jönü Tarık Akan tüm kadınlar tarafından beğenilen bir aktördü. Dönemin yakışıklı oyuncusu Akan kanser hastalığına yakalandı ve erken yaşta vefat etti. Tarık Akan'ın geride bıraktığı eserleri ve duruşu ise hiç unutulmadı. Akan'ı unutamayanlar arasında beraber onlarca filme imza attığı Emel Sayın da vardı. Emel Sayın Tarık Akan'ın vefatından sonra bir televizyon programında, "Tarık ile apayrı bir durum. Bir duygusal bağ var. Tarık'ı kaybetmek çok zor geldi bana. Çok şey öğretti bana" ifadelerini kullanmıştı. Emel Sayın, "Tarık bana 'Emel, bak seni seven adam yanında. Ve sen onu seviyorsun. Onun gözlerine bakarak aşkını anlatan bir şarkı söyleyeceksin. Lütfen toparla sadece bunu düşün' dedi. Ve ben kendime geldim. Hiçbir şey olmamış gibi şarkıyı söyledim" demişti.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar