Mucize 2 Aşk vizyon tarihi belli oldu

Mucize 2 Aşk vizyon tarihi belli oldu
Mucize Filminin devamı niteliğinde çekimleri yapılan Mucize 2 Aşk filminin vizyon tarihi belli oldu. Vizyon 2 Aşk ne zaman vizyona girecek?

Mahsun Kırmızıgül’ü eski nesle sorsanız türkücü der. Yeni nesil ise Kırmızıgül’ü yapımcı yönetmen senarist olarak tanıyor. Türkücülükten sinemaya geçen Kırmızıgül sinema sektöründe de türkücülüğünde olduğu gibi başarılı oldu dense yalan olmaz hani. Şu ana kadar yaptığı filmlere bakacak olursak bu filmlerin hepsinin kayda değer gişe hasılatı elde edip adından oldukça fazla söz ettiren filmler olduğunu görüyoruz. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare, Mucize, Vezir Parmağı Kırmızıgül’ün sinema dünyasına kazandırdığı filmlerden. Son yaptığı Vezir Parmağı her ne kadar beklenen ilgiyi görememiş olsa da diğer filmleri Kırmızıgül’ü memnun etmişti. Şimdilerde Mahsun Kırmızıgül tatlı bir telaş içerisinde. Daha önce vizyona giren ve oldukça beğenilen Mucize Filmi’nin devam filmi olan Mucize 2 Aşk şu sıralar vizyona girmeye hazırlanıyor.

MUCİZE 2 AŞK KONUSU

Bir dönem filmi olan ve yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak Mahsun Kırmızıgül tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen film İzmir’in Foça ilçesi ve Kars’ta çekildi. Özellikle Foça’ya bağlı Yenifoça mahallesinde çekimleri yapılan film için sokaklara ve meydana asılan eski film afişleri ve kurulan Pazar tezgahları dikkatleri çekmişti.

MUCİZE 2 AŞK NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

2014 yapımı Mucize’nin devam filmi olan Mucize 2 Aşk’ın daha önce 1 Mart 2019 tarihinde vizyona gireceği duyurulmuştu. Ancak sinema sektöründeki tartışmalar ve yeni sinema yasasının hazırlanıyor olması Mahsun Kırmızıgül’ü Mucize 2 aşk için yeni bir tarih almaya itti. Vizyona giriş tarihi ertelenen film için Mahsun Kırmızıgül kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında Kırmızıgül “Sinema sektöründeki sistemin daha doğru bir zemine oturması için zamana ihtiyacımız var. Yeni sinema yasasının 1 Temmuz’da yürürlüğe girdikten sonra her şeyin adil ve şeffaf olacağını umarak filmimizi 6 Aralık tarihine ertelemek zorunda kaldık." dedi.

MUCİZE 2 AŞK OYUNCU KADROSU

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği Mucize 2 Aşk’ın oyuncu kadrosunda Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün ve Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler rol alıyor. 

Mucize 2 Aşk filmi hakkında daha fazla gelişmelerden haberdar olmak için canlı tv'yi takip etmeye devam edin.

21-02-2019
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar