Mucize Doktor 51. Bölüm izle

Mucize Doktor 51. Bölüm izle
Adil Hocanın ölümüyle sarsılan Ali, Nazlı ile teselli arıyor. Ezo, Ali’ye açılabilecek mi? Tanju ile yakınlaşan Beliz’i gören Ferman ne yapacak? Hepsi Mucize Doktor 51. Bölümde.

Fox Tv’nin Perşembe akşamları yayınlanan reyting şampiyonu dizisi Mucize Doktor 51. Bölümünde Adil Hocanın ölümüyle sarsılan Ali, Nazlı ile teselli aramaktadır. İkilinin barıştığını öğrenen Ezo, Ali’ye açılabilecek mi? Tanju ile yakınlaşan Beliz’i gören Ferman’ın tepkisi ne olacak? Kaostan yeni çıkan ve tekrar büyük hesaplaşmaya sahne olan Berhayat Hastanesi’nde yaşanan gerilimin yer aldığı Mucize Doktor 51. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 51. Bölüm izle

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın başrol oynadığı Mucize Doktor Fox Tv’nin iddialı dizilerinden biri. Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Fırat Altunmeşe gibi usta isimlerin de rol aldığı dizi perşembe akşamları olan serüvenine devam ediyor. 25 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan Mucize Doktor 51. Yeni bölümde Adil Hoca’sını kaybeden Ali, Nazlı sayesinde tekrar hayata döner. Nazlı ile tekrar kavuşmasını gören Ezo, annesinin ısrarına dayanamaz ve Ali’yle konuşmaya karar verir. Ali’nin tepkisi ne olacak? Bu arada Beliz’in Tanju ile görüştüğünü gören Ferman kıskançlık krizine mi giriyor? Adil Hoca’nın vurulmasıyla kaosa sürüklenen Berhayat Kozoğlu Hastanesi tam normale döndü derken büyük hesaplaşmalara sahne oluyor. Berhayat Hastanesi normale dönebilecek mi? Şanslı bir azınlığın istediğine ulaştığı Mucize Doktor 51. son bölüm 25 Şubat Perşembe saat 20.00'de FOX Tv’de. Keyifli seyirler.

Mucize Doktor 50. Son Bölümde Neler Oldu?

Adil Hoca’nın ani ölümüyle sarsılan Ali, çaresizlik içinde kıvranmaktadır. Kimsenin elinden bir şey gelmezken Vuslat da hastaneyi normal işleyişine döndürmeye çabalar. Bunun için bir dizi yaptırımlar uygular. Ferman ve Nazlı, Ali’yi hayata geri döndürmeye çabalarken Vuslat’ın eleştirilerine göğüs germek zorunda kalırlar. Ezo’nun tedavisi bitmediği için klinikten çıkması yasaktır. Sonunda Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları yine esecek ve ancak şanslı bir azınlık istediğine ulaşacaktır.

Mucize Doktor Konusu

Hayaattaki tek güvencesi abisi ölen Ali, savant sendromlu bir hastadır. Babası tarafından evlatlıktan reddedilen bu aşırı zeki çocuk, bir yetimhaneye verilir. Doktor Adil ile tanışan Ali, okulunu başarıyla bitirerek Berhayat Hastanesi’nde çalışmaya başlar ve harika çözümler üretmeye başlar. Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

25-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar