Mucize Doktor kadrosuna 3 yeni isim daha!

Mucize Doktor kadrosuna 3 yeni isim daha!
Yeni sezonda Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşmayı planlayan Mucize Doktor oyuncu kadrosuna 3 yeni isim daha katıldı. İşte o isimler...

Fox Tv ekranlarının yepyeni projesi olan Mucize Doktor, yeni sezonda sizlerle olacak. Hazırlıklara büyük bir özveri ile devam eden Mucize Doktor kadrosuna 3 yeni isim daha dahil oldu. Bu ay çekimlerine başlanacak olan Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı oyuncuların yer alması planlanıyor. Peki Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Mucize Doktor hangi kanalda? Mucize Doktor oyuncuları kimler? Mucize Doktor konusu. Ekranların yepyeni dizisi Mucize Doktor ile ilgili merak ettiğiniz tüm ayrıntıları sizler için hazırladık...

Başrollerinde Taner Ölmez'in yer alacağını öğrendiğimiz Mucize Doktor dizisinin bvaşarılı oyuncu 'Doktor Ali'ye hayat verecek. Ardından oyuncuların tek tek netleştiği dizinin çekimlerine ise bu ay içerisinde başlanması planlanıyor. Peki Fox Tv Mucize Doktor oyuncu kadrosunda  kimler yer alacak?

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın yer aldığı Mucize Doktor senaryosunda ise Pınar Bulut yer alırken, dizinin başrol oyuncusu geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti. Taner Ölmez'in yanı sıra, Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan, Onur Tuna ve Özge Özder diziye dahil olan isimler arasında yer almakta. Dizide Reha Özcan 'Adil' karakterini canlandırırken, Onur Tuna 'Ferman' karakterini ve Özge Özder ise 'Kıvılcım' karakterine hayat verecek. Bu birbirinden başarılı üç isimin yanı sıra dizide Nazlı karakterini canlandırması için ise Sinem Ünsal ile görüşmelere devam edilmekte. İlerleyen günlerde dizide yer alacak oyuncular ile ilgili gelişmeler yaşandıkça, bizlerde siz değerli takipçilerimize duyuracağız.

Taner Ölmez kimdir?

1986 yılında dünyaya gelen Tnaer Ölmez, İstanbul doğumludur. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde devam eden başarılı oyuncu, dizilerin yanı sıra birden fazla reklam filminde de rol almıştır.

Reha Özcan kimdir?

1965 yılında dünyaya gelen Reha Özcan, Bingöl doğumludur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamlayan Reha Özcan, rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra bir çok ödüle de layık görülmüştür.

Özge Özder kimdir?

1978 yılında dünyaya gelen Özge Özder, Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü^'nde tamamlamıştır. Rol aldığı bir çok dizi, film ve tiyatrolar ile başarısını kanıtlayan oyuncular arasında yer almakta.

07-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler