Mucize Doktor Tanju koronaya yakalandı

Mucize Doktor Tanju koronaya yakalandı
Koronaya yakalanan ünlüler listesine yeni isimler ekleniyor. Mucize Doktor dizisinde Tanju karakteriyle hayranlarının gönlünde taht kuran Murat Aygen de hastalığa yakalandı.

Zengin fakir, ünlü sıradan insan ayrımı yapmayan corona virüs herkesi derinden etkilemeye devam ediyor. Her geçen artan vaka sayısıyla tehdit olmayı sürdüren Covid 19’a yakalanlara bir yenisi daha eklendi. Mucize Doktor dizisinde Tanju karakteriyle hayranlarının gönlünde taht kuran Murat Aygen, koronavirüse yakalananlar arasına katıldı. Mucize Doktor hayranları ünlü oyuncunun sağlık durumunu ve yaşamını merak ediyor. Şimdi detaylar

Mucize Doktor Tanju koronaya yakalandı

Sıradışı bir doktorun ilginç başarısını anlatan Mucize Doktor dizisi Fox TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Dizide Türkiye’nin en başarılı genel cerrahlarından biri olan Tanju karakteriyle adından söz ettiren Murat Aygen de koronaya yakalanan ünlüler gurubuna dahil oldu. Mucize Doktor dizisinde Başhekim olmak ve Adil Hoca’nın yerini almak isteyen Tanju Doktor’u oynayan Murat Aygen’in yapılan Covid- 19 testi pozitif çıktı.

Hastalık bulaştırmadan kahraman olabiliriz

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 49 yaşındaki oyuncu Murat Aygen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Derhal evinde karantinaya alınan ünlü oyuncu ilaç tedavisine başlandı. Hayranlarının sağlık durumunu merak ettiği Murat Aygen'in vücut direncini yüksek tutabilmek için vitamin takviyesi aldığı öğrenildi. Mucize Doktor oyuncusu, birkaç gün önce corona ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle hayranlarıyla paylaşmıştı. "Sağlıklı günler yaşamak için maske, fiziksel mesafe ve hijyen... Hepimiz bunu yapabiliriz ve başkalarına hastalık bulaştırmadan kahraman olabiliriz"

Murat Aygen Kimdir?

1971 Diyarbakır doğumlu Aygen, İstanbul Üniversitesi Biyoloji mezunudur. Daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal- Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitiren Murat Aygen, aynı üniversitenin Opera Yüksek Lisans bölümlerinde eğitim gördü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu, koreograf, dansçı ve asistan olarak çalışan Aygen çok yönlü sanatçılarımızdan biridir. İstanbul Devlet Opera ve Balesinde solist şarkıcı, oyuncu, müzik ve efekt tasarımcısı olarak görev yapan Aygen, Çapa Tıp Fakültesinde ses ve konuşma terapisti olarak çalıştı. 1985 yılında başladığı sanat kariyerinde oyuncu, metin yazarı, sanat yönetmeni, süpervizör, yardımcı yönetmen, ve dublaj sanatçısı olarak çalışmaktadır.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Şahin Tepesi (TV Dizisi)

2018 – İstanbullu Gelin (TV Dizisi)

2016 – Bodrum Masalı (TV Dizisi)

2014 – 2015 – Maral (TV Dizisi)

2013 – 2014 – Medcezir (TV Dizisi)

2011 – Dedektif Memoli (TV Dizisi)

2010 – Av Mevsimi (Sinema Filmi)

2009 – Kül ve Ateş (TV Dizisi)

2009 2008 – Paramparça Aşklar (TV Dizisi)

2005 – Ankara Ekspresi (TV Dizisi)

1998 – Örümcek (TV Dizisi)

 

12-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar